Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Susu Ibu Hak Mutlak Si Kecil

with 0 Comment

Mulakan penyususuan susu ibu seawal sejam selepas bersalin

Siapa yang masih tak tahu apa itu susu ibu? Susu ibu adalah satu ciptaan ajaib Allah anugerah kepada kaum hawa. Kalau tak faham lagi, sila bertanya kepada ibu anda.


Sebenarnya banyak kebaikan dan manfaat yang terkandung dalam susu ibu. Walaupun banyak iklan susu formula mempengaruhi kita kononnya tumbesaran bayi berkembang dengan sihat,  susu ibu sukar ditandingi dan tetap unggul mengandungi pelbagai khasiat dan zat mencukupi untuk bayi.
Perbandingan susu ibu dgn susu formula


Tiada alasan bagi para ibu untuk tidak memberikan susu kepada anak mereka kerana dengan adanya kumpulan sokongan penyusuan ibu di hospital seluruh negara dapat memberikan khidmat nasihat dan perundingan tentang penyusuan ibu untuk bayi mereka.Kepada para bapa dan suami, berikanlah sokongan kepada isteri tercinta untuk memberikan susu ibu kepada bayi mereka. Jangan kita lupa bahawa susu ibu itu adalah hak anak kita. Janganlah kita menafikan hak mereka. Jadi ibu ini memerlukan sokongan dari segi vitamin/suplemen yang dapat menghasilkan susu yang banyak selain membekalkan tenaga tambahan.


Set Triple M ni adalah set lengkap yang sesuai untuk ibu yang menyusukan anak. Juga sesuai untuk ibu-ibu yang tak menyusukan.. Sesiapa pun boleh ambil set ni, no problem at all :)
Lelaki dan wanita muda juga sesuailagi bagus untuk mendapatkan set ini. Ia bukan saja menjadikan anda cergas bertenaga, malah mengurangkan stress, mencantikkan serta menggebukan kulit, menguatkan tulang, dan menyelesaikan masalah kewanitaan seperti keputihan serta mengetatkan faraj.
Manakala para ibu dan isteri  janganlah bersikap pentingkan diri sendiri. Allah menciptakan payu dara itu kepada kaum wanita ada fungsinya sendiri. Bukan untuk mebanggakan rupa bentuk payu dara tapi ianya adalah untuk menyempurnakan hak kepada anak!

Jika berminat untuk mendapatkan Set Triple M sila hubungi saya di maznifaeza@gmail.com atau sms 016-5199271.

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Superb Promo Januari 2018

Superb Promo Januari 2018
Beli 3 Omega Guard diskaun 5%

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?