Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Kelebihan Ahli Shaklee

with 0 Comment
Ramai customer Superb Vitamin yang bertanya kepada saya tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee. Maklumlah dah jadi pengguna setia nak juga tahu apa faedah jadi member kan.

Jadi ahli Shaklee kalau untuk kegunaan sendiri sepertinya memiliki kad2 keahlian Jusco, BonusLink dan sebagainya. Antara keistimewaannya:
  1. Pembelian produk dengan harga ahli.
  2. Nikmati offer bulanan Shaklee.
  3. Kumpul points dan tunggu cek/cash anda tiba!
Jom isi borang Shaklee member!
Menarikkan? Yang bestnya tak payah nak ada minimum purchase untuk maintain membership... Kecuali lah kalau dah 2-3 tahun tak beli apa2.. itu kemungkinan membership pun dah tak valid. Tapi saya percaya bila dah kenal & yakin dengan Shaklee memang tak berpaling tadah pada produk lain especially yang kat kedai2, sebab:
  • Shaklee tiada bahan kimia yang berbahaya.
  • Shaklee adalah biodegradable.
  • Shaklee dibuat dari bahan2 semulajadi & diproses secara semulajadi.
  • Shaklee BUKAN SINTETIK!
  • Shaklee halal dah diyakini.
  • Shaklee natural.
Yang penting ia sangat menjaga standard dan very2 strict. Shaklee follows rules yang paling stringent, misalnya policy Shaklee lebih ketat dari USDA... dan FDA. Walaupun Shaklee adalah supplement tapi ia mengikuti garis panduan FDA... bukan sekadar DSHEA. DSHEA tak requires ujian klinikal tapi Shaklee buat ujian klinikal tau!

OK lah cukup setakat itu.

Berbaloi sangat.. sebab.. kalau anda jadi ahli, bukan makan sorang2 tapi kongsikan dengan kawan2, sedara2... dan kumpul order mereka.. jadi korang pun boleh kumpul points :) best kan.

So, fikir pendek2 sudahlah, hehehe Jom daftar ahli Shaklee dengan saya! 


Sila hubungi saya di:
Maznifaeza Md Mustaffa
♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : maznifaeza@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?