Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Kebaikan Garlic Complex Shaklee Stabilkan Tekanan Darah Tinggi

with 3 comments

Bila kali terakhir kita buat pemeriksaan tekanan darah?


Bawang Putih telah lama dikenali sebagai bahan makanan penyedap rasa dan penambah aroma makanan. Bukan semua orang menyukai baunya, namun amalan pemakanan bawang putih banyak kebaikan untuk kesihatan kita.

Membantu mengekalkan tekanan darah normal dan tahap kolestrol normal.


Sekarang ni kalau kita nak makan bawang putih, kita tak payah susah-susah nak kopek bawang putih di dapur lagi. Shaklee sangat perihatin dengan menghasilkan produk berasaskan bawang putih iaitu Garlic Complex. Kebaikan utama Garlic Complex Shaklee ialah stabilkan tekanan darah tinggi. Jom kita baca kebaikan Garlic Complex yang lain di bawah.

Membantu mengekalkan tekanan darah normal dan tahap kolestrol normal.

Kebaikan Garlic Shaklee


  • Membantu mengekalkan tekanan darah normal dan tahap kolestrol normal.
  • Membantu rawat jangkitan kulit seperti penyakit kaki makan air.
  • Mempunyai anti-darah beku dan anti radang
  • Bersifat antibiotik dan antibakteria semulajadi
  • Menormalkan keseimbangan lipoprotein
  • Memelihara tahap kesihatan mikro organisma penting.
  • Mengurangkan pemendapan atesklerosis dan lemak.
  • Menggabungkan faedah kesihatan bawang dengan faedah antioksidan spesrmint dan rosemary.
  • Membantu melegakan batuk, selsema dan membantu peredaran darah yang baik.
  • Mengawal tekanan darah tinggi. Hasil kajian mendapati Garlic mampu menurunkan tekanan darah tinggi dengan 8 point dengan mengambil 2-4 tablet Garlic Shaklee setiap hari. 
  • Detoksifikasi - Garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan pantas. Raksa, Plumbum dan kadmium adalah logam toksik yang akan menaikkan tekanan darah. 


Siapakah yang perlukan Garlic Shaklee


  • Individu yang sering mengalami kembung perut
  • Individu yang sering mengalami alahan
  • Individu yang ingin melakukan detoksifikasi
  • Wanita/lelaki yang ingin menurunkan tahap kolestrol sesuai untuk pesakit jantung.
  • Pesakit darah tinggi yang nak stabilkan tekanan darah tinggi


Apa perbezaan Garlic Complex Shaklee dengan Garlic lain di pasaran?

  • Hanya menggunakan bawang putih dari jenis premium untuk menghasilkan Garlic Shaklee yang bekualiti. 
  • Bawang putih yang digunakan ini ditanam secara organik di California, USA semasa musim panas dan sudah tentu ia bebas dari segala racun perosak. Yeaahh.. buat kita rasa lebih yakin kan kan !! 
  • Tidak berbau garlic. Shaklee menggunakan dwi-teknologi agar setiap tablet Garlic Shaklee mempunyai bau yang special dengan perasa herba Rosemarry dan Spearmint. Mesti ramai tak suka bau asal garlic segar tu kan.. 
  • Mengandungi pelbagai jenis vitamin E bagi meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya dalam tubuh. 

Selagi kita bernyawa kita dituntut untuk menjaga kesihatan kita. Jangan berputus asa untuk merawat penyakit kita. Sebagai umat Muhammad SAW kita dituntut berusaha dan berdoa kepada Allah untuk diberikan kesihatan yang sihat selalu. Jangan biarkan penyakit kita terus menguasai diri kita. Berikhtiarlah segera. Dapatkan Garlic Complex Shaklee untuk stabilkan tekanan darah tinggi sekarang! Jom klik untuk mengetahui harga Garlic Complex di bawah


Boleh hubungi saya untuk pembelian Shaklee atau daftar jadi ahli Shaklee di:


♥ Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini
Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.




3 comments:

  1. Saya makan ni masa preggy..perut rasa selesa..rasa loya pun kurang

    ReplyDelete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?