Sapukan Masker Vitamin E Shaklee ke Wajah Anda

with 0 Comment
Jom kita buat sendiri masker Vitamin E..

Vitamin E Shaklee boleh buat masker

Caranya mudah sahaja.. cuma bahan-bahan dapur yang biasa.. dan mestilah vitamin E Shaklee yang baru beli tu.. Sebiji vitamin E yang hanya berharga lebih kurang RM1 memang sangat berbaloi berbanding anda spend berpuluh-puluh atau beratus ringgit di salun kan? :) 

Apa yang anda perlukan?


  • plain yogurt
  • buah-buahan pilihan anda.. yang sesuai avocado, tomato, kiwi, strawberi, pisang
  • saya pilih avocado since dah ada dalam fridge
  • 1 kapsul Vitamin E Shaklee.

Kebaikan Vitamin E Shaklee


Cara-caranya :
  1. masukkan yogurt ke dalam mangkuk kecil
  2. potong buah avokado kepada dua bahagian, buang biji dan potong kecil. - pilih buah avokado yang dah masak.
  3. lenyek-lenyekkan yogurt bersama avocado tadi sehingga sebati.
  4. untuk rasa yang lebih nyaman dan menyegarkan, biarkan adunan yogurt & avokado tadi di dalam peti sejuk seketika.
  5. selepas 10-15 minit, keluarkan campuran masker daripada peti ais, gunting hujung kapsul vitamin e tadi, dan picit cecair vitamin e itu ke dalam campuran yogurt & avokado tadi. gaul sebati dan sedia untuk disapukan ke muka.
  6. Lebih seronok disapu ke muka selepas mandi. Sejuk dan nyaman.
Hasilnya jika diamalkan dengan konsisten dan berterusan, kulit ada menjadi lebih lembut, halus dan licin jer. Selamat mencuba!

Testimoni  masker Vitamin E Shaklee

Jommm cubaaa... Fai dah cuba, kesannya?? Memang BEST...!!! Masker vitamin E ni memang MARVELLOUS!!! Fai baru try dua hari... sapu sebelum tidur... bangun pagi rasa muka sgt2 flawless, licinnn, gebusss. Tak payah dah nk tepek bedak sejuk. hihi... Sape2 yg ade vitamin E Shaklee tu cubalah ya. Kesannya memang superb...! InsyaAllah... :))) (Credit to Master Cery)


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:

Maznifaeza Md Mustaffa
♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : maznifaeza@gmail.com atau superbvitamin@gmail.com
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini

0 comments:

Post a Comment

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Maznifaeza Sihat, Ceria dan Gembira!

Berminat nak beli vitamin Shaklee? Hubungi saya!

Promosi Disember 2014

Promosi Disember 2014
Vitamin C dan Vitamin E

Artikel Popular

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

The Best Product!

The Best Product!
Ibu kekal LANGSING, Anak tetap MONTEL, Suami makin SAYANG!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Nak tahu mengenai apa?