Jatuh Cinta dengan Pencuci Muka Nutriwhite Shaklee

Pencuci muka NutriWhite Shaklee– Gentle Deep Foaming Cleanser.

Salam ceria semua pembaca dan follower Superb Vitamin. Entri kali saya tak mahu sharing mengenai vitamin, tapi masih lagi nak sharing produk yang berkaitan dengan shaklee. Belum terkeluar dari 'landasan' Shaklee kan? Blog ini kan cerita tentang Shaklee ajee... Betul tak?. 

NutriWhite Shaklee– Gentle Deep Foaming Cleanser

Mungkin ramai yang belum tahu Shaklee mempunyai produk penjagaan kulit selain dari produk berbentuk vitamin. Kalau vitamin untuk penjagaan kulit dari dalaman, bahagian luaran kulit pula jangan dianak tirikan. Untuk itu entri kali ini ingin berkongsi kebaikan pencuci muka NutriWhite Shaklee– Gentle Deep Foaming Cleanser.

Apakah keistimewaan produk ini?

  • Menjadikan kulit wajah kita segar dan bersih
  • Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
  • Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangi pigmen
  •  Memberi cucian lembut dan menyegarkan serta tidak menghakis atau mengelupas
Saya rasa agak terkejut ketika saya berjaya miliki pencuci muka Nutriwhite Shaklee ini. Apa taknya saiznya agak besar 150 ml. Tapi berbaloi-baloi. Guna sedikit saje tak sampai pun sebesar kacang hijau dah berbuih banyak. Macam ni bolehla guna sampai setahun.

Rasa segar dan nyaman sebaik sahaja wajah ni dicuci dgn Nutriwhite Shaklee. Kulit pun rasa lembut dan licin. Kalau semut lalu pasti jatuhlaa... huhuhuhu... Cuma satu saja yang tak best sebab tiada haruman wangian. Saya rela abaikan haruman wangian ini kerana pencuci muka Nutriwhite Shaklee ni bebas dari bahan kimia dan sintetik berbahaya. Memang selamat untuk kulit muka kita.

Pencuci muka NutriWhite Shaklee

Kepada anda yang memang memilih sesuatu produk kerana jenama janganlah risau. Produk Nutriwhite Shaklee ini memang setanding dengan Estee Lauder dan SKII. Ia dihasilkan dari sumber semulajadi yang tidak memberi kesan sampingan.

Jika mahu melihat rangkaian produk penjagaan wajah Nutriwhite Shaklee yang lain, sila klik di sini.

Orang katalah bukan saya kata, "Tak kenal maka tak cinta! Sudah kenal pasti bercinta-cinta!" Betul tak? :)

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:

Maznifaeza Md Mustaffa
♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : maznifaeza@gmail.com atau superbvitamin@gmail.com
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...