Kelebihan Ahli Shaklee dan Menjana Pendapatan 5 Angka

Dalam entry sebelum ni saya kongsikan tentang kelebihan ahli Shaklee, sekarang ni saya nak kongsi pula kelebihan jadi ahli Shaklee dan buat bisnes dari rumah dengan Shaklee. Maklumlah, ada orang jadi ahli shaklee nak makan saja sambil kumpul points, ada orang suka berniaga. Jangan tak percaya dengan Shaklee kita mampu menjana pendapatan 5 angka!

Seronoknya dpt bekerja di sisi insan tersayang
Apa yang menyebabkan saya mula serius dalam bisnes Shaklee?
  • Potensi yang besar
  • Bisnes yang mudah
  • Modal yang rendah
  • Group yang harmoni dan bukan group MLM biasa yang cari2 downline
Sebelum tu, biar saya kongsikan dulu apa kelebihan buat bisnes sebagai ahli Shaklee. Secara amnya Shaklee menawarkan 3C :
  • Cash
  • Car
  • Convention
Insyallah saya sedang menuju ke arah 3C itu.

Sebenarnya, untuk menjana pendapatan halal dengan MLM ni, pertama sekali kena tengok SIAPA LEADER dan APA MODUS OPERANDI group tersebut.

Group kami? Sesungguhnya menumpukan kepada PENJUALAN PRODUK dan pengetahuan dalam bidang nutrisi. Dan bukan jual-apa-asal-laku.

Kami juga ada seminar, online tutorial, serta coaching2 dan kelas2 mingguan yang TAK WAJIB nak datang pun.. bergantung pada diri sendiri. 

Kami juga ada one-to-one coaching session.. online meeting dan sebagainya. Support berterusan dari segi ilmu, motivasi, customer relation etc.

Sama ke kalau register dengan orang lain?

Unfortunately.. tak sama :)

Kenapa? Setiap group ada cara masing2.. walaupun brand sama tapi cara yang berbeza. So terpulang pada anda nak join group mana, tapi nanti ikut cara group itu la hehe.

Yang menariknya.. kalau ada bisnes lain pun sangat2 dialu-alukan. Ilmu yang diajar bukan untuk apply dalam bisnes Shaklee je.. dalam kumpulan kami ada macam2 bisneswoman atau WAHM yang jalankan bisnes masing2 & seriously mereka sangat gembira sebab support kami tiada diskriminasi ;)

OKlah kalau nak tahu lebih lanjut, atau nak daftar terus boleh.

Jika anda betul-betul serius nak menjadi usahawan Shaklee sila klik di sini.



Hubungi saya di:

Maznifaeza Md Mustaffa

♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : maznifaeza@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...