Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Wanita Sanggup Belanja RM1200 Sebulan Untuk Dapatkan Kulit Wajah Yang Cantik

with 1 comment

Sanggup berhabis duit! Tapi berbaloikah?


Wah! Kalau dah taksub untuk mengekalkan kecantikan diri tu mahal pun setiap wanita sanggup bayar. Asalkan diri boleh nampak anggun dan muda berbanding umurnya. Jadi tidak hairanlah ada wanita sanggup berbelanja rm1200 sebulan hanya untuk mendapatkan kulit wajah tegang, cerah, flawless dan putih berseri. Tapi kalau memang berduit apa salahkan? Dah dia mampu. 



Hilang kedutan di wajah denga Collagen Powder Shaklee



Saya pernah survey rawatan kecantikan wajah dan menegangkan kulit wajah di salun-salun kecantikan sekitar Kota Damansara ini kebanyakannya rm300 untuk satu seisi. Kebiasaanya pelanggan perlu mengulanginya sebanyak 3 atau 4 kali sebulan untuk dapatkan kesan kecantikan kulit yang optimum. 



Apabila saya fikir kembali,

Rm300 x 4 = RM1200

Rm1200 untuk cantik! Berbaloi tak? Berbaloilah kalau kita banyak duit hehehe

Bila fikir balik, baik amek Collagen Powder Shaklee. Sekotak tak sampai pun RM300..

Kemudian boleh tahan sebulan kalau kena caranya..

Hilang kedutan di wajah denga Collagen Powder Shaklee





Uols nak tahu, Collagen Powder Shaklee ini dihasilkan dengan sumber semulajadi tau. Lebih selamat dan halal. Boleh klik di bawah untuk perinciannya  
Shaklee Collagen Powder dicipta Daripada Sisik Ikan Merah.


Hilang kedutan di wajah denga Collagen Powder Shaklee


Apa yang saya suka dengan Collagen Powder ini ialah kesannya. Bukan di kulit muka kita saja, tapi satu badan sekaligus akan turut terkena kesan kebaikan collagen ini.

Apakah Kebaikan Collagen Powder Shaklee?


Anti Penuaan
Liang pori semakin mengecil dan berkurangan dan garis-garis halus juga dapat dikurangkan

Menghidratkan
Kulit semakin menjadi lembap dan halus; kurangnya terjadi kulit mengelupas ataupun kering

Kulit lebih Anjal dan Tegang
Kulit semakin tegang, kenyal dan lembut

Licin
Kulit akan licin dan berseri berbanding sebelum pengambilan yang kelihatan seperti kusam dan kelam

Menyuburkan
Kulit kuku dan rambut akan kelihatan bersinar dan kilat, kuat dan tebal

Mencerahkan
Mencantikkan kulit dan menghilangkan pigmentasi, jeragat dan jerawat. Tompokan bulat dibawah mata juga tidak akan kelihatan


Testimoni setelah mengamalkan Collagen Powder Shaklee

Hilang kedutan di wajah denga Collagen Powder Shaklee

Hilang kedutan di wajah denga Collagen Powder Shaklee

Hilang kedutan di wajah denga Collagen Powder Shaklee

Hilang kedutan di wajah denga Collagen Powder Shaklee




Kalau uols pilih yang mana? Mana lagi bijak?


Nak keluarkan modal rm1200 sebulan ke atau rm300 sebulan untuk sekotak collagen powder shaklee (15 sachet). Tak payah kita pergi suntik-suntik kolagen yang menyakitkan itu. Tak perlu buat bleaching ke apa. Kita dapat berjimat tapi hasil tetap berbaloi macam buat rawatan dekat pusat kecantikan. Tak percaya ke? Cubalah sekotak dulu!



Hilang kedutan di wajah denga Collagen Powder Shaklee


Boleh hubungi saya untuk pembelian Shaklee 
♥ Maznifaeza Mustaffa ♥ sms/whatsApp:  016-5199271 atau 019-2249556 
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini
Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.


1 comment:

  1. Betul tu. Daripada pergi facial bayar mahal gle untuk bersihkan kulit je, better amek collagen. Pada masa yang sama dapat benefit lain juga

    ReplyDelete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?