Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Vitamin E dan ESP: Vitamin Kecantikan Payudara

with 0 Comment
Wanita yang cantik adalah wanita yang sihat luaran dan dalaman.

Entri blog saya kali ini bukan berbaur lucah atau porno. Ramai yang malu nak tanya. Walaupun hakikatnya hati melonjak-lonjak untuk bertanya. Mungkin malu lebih menguasai diri.


Sedarkah kita kaum ibu, apabila melahirkan anak, warna aerola atau sekitar kawasan nipple akan berubah menjadi gelap dan makin ramai anak yang dilahirkan maka akan lebih gelap kawasan tersebut dan ada yang berubah kepada warna kehitaman.Memang benar ada wanita yang melalui fasa yang sedikir getir apabila menyusukan anak, bentuk payudaranya hilang keanjalan.

Namun bukan semua melalui fasa ini. Jika kita mengambil langkah awal menjaga pemakanan dan mengambil makanan tambahan yang bersesuaian dengan keperluan tubuh badan serta penyusuan InsyaALLAH masalah perubahan warna puting dan keanjalan akan dapat diatasi.  

Memang sudah terbukti  vitamin-vitamin ini dapat membantu ibu mengatasi masalah ini. Itu pun mesti secara konsisten mengamalkannya. Jadi saya mengesyorkan ESP dan Vitamin E untuk membantu mengatasi masalah ini.



ESP seperti yang kita ketahui memang superb dooperb kebaikannya.Salah satu kebaikannya adalah untuk kecantikan. Bukan sahaja kulit akan bertambah cantik, parut-parut jerawat kian pudar tetapi ia dapat meningkatkan keanjalan payudara wanita. Nak tahu kebaikan ESP sila klik di sini.

Bila dah beranak pinak ni ditambah dengan menyusukan anak tentu payudara akan menjadi kendur dan lembik. Bagaimana mengatasinya? Tentulah dengan melakukan senaman. Zaman moden ni mana ada masa kita nak melakukannya. Nak nak lagi ibu yang bekerjaya. Housewive pon saya rasa pun sukar nak bersenam. Ingat jadi housewife tu goyang kaki je ke? Banyak kerja rumah disamping nak layan anak-anak dan suami. Memang masa sentiasa menghambat kita. Jadi kenalah amik makanan tambahan. ESP lah jawapannya.

Untuk mencerahkan payudara kenalah makan vitamin E pula. Keterangan mengenai vitamin E Complex Shaklee boleh klik di sini.

Sebenarnya vitamin E fungsi asas adalah untuk mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah, namun ia datang dengan bonus extravaganza. Apa bonus tu? Bonus tu ialah membantu merapatkan hubungan suami isteri dan dikenali juga sebagai Vitamin Cinta! Dan kelebihannya lagi ia dapat mencantikkan payudara dengan mencerahkan semula puting dan kawasan sekitar areola yang semakin gelap itu akibat kelahiran anak. Untuk info puting dan kawasan areola akan menjadi semakin gelap setiap kali ibu melahirkan anak. Tak percaya? Jom baca testimoni ini

Saya suka (segan nk bgtau ni) sbb nipple lepas bersalin anak pertama tambah gelap.. smp anak ketiga ni lagi gelap.. TAPI sejak amik Vitamin E dr Ita aritu nipple kurang gelap dan skang ni nipple agak cerah (mcm ms blum kawin).. X sangka plakVitamin E tu blh mencerahkan nipple.. plan amik untuk cantikkan kulit muka je sbb dh mula kusam.. tp result muka dh mula berseri sikit dr sebelumnya dan siap extra benefit lg.. "  testimoni kredit to Norita

Macam mana? Bestkan? Itulah istimewanya produk Shaklee? Ambil ESP dan vitamin E tujuan utama nak tambah susu dan cantikkan kulit. Tak sangka dapat bonus extravaganza pula. Bonus lain pula kita dapat rasai seperti nipple semakin cerah dan payudara semakin cantik dan anjal.
Memiliki payudara menarik idaman setiap wanita
Kepada ibu-ibu dan wanita yang di luar sana yang mementingkan kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman saya sarankan anda wajib untuk menikmati kebaikan vitamin Shaklee ini.
Siapa yang tak nak sihatkaaaann? Siapa yang tak nak cantikkaaann?


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
Maznifaeza Md Mustaffa
♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : maznifaeza@gmail.com
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?