Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Collagen Powder Shaklee Vitamin Untuk Kulit Cantik Tak Perlu Make Up Lagi

with 0 Comment


Tak Perlu Make Up 3 Inci Lagi

Semua orang mahukan kulit yang cantik, mulus, bebas jerawat. Tak perlu pakai make up pun nampak cantik juga. Ciri-ciri yang dikatakan kulit wajah yang cantik ialah wajah yang gebu, elastik, tiada cela dan jerawat.


Kini kita tak perlu lagi bersusah payah menyediakan ramuan tradisional untuk cantikkan kulit. Kalau kita ada banyak masa terluang boleh saja sediakannya. Kecantikan itu hak milik setiap individu. 

Dengan Shaklee Collagen Powder kita boleh mendapat kulit yang cantik, sihat dan menawan. Tak perlu lagi dah pakai make up 3 inci, duduk depan cermin hampir setengah jam. Emmm..menyediakan Shaklee Collagen Powder memang mudah dan HASILNYA berbaloi-baloi..menjimatkan masa kita di depan cermin dan juga menjimatkan wang kerana tak perlu lagi beli alatan make up yang pelbagai untuk cantikkan kulit.


7 Bahan Utama Shaklee Colagen Powder Yang Jadikan Kulit Lebih Cantik Luar dan Dalam

 - Ekstrak biji benih Camelia Japonica 
    Melembabkan kulit, bertindak sebagai antioksidan dan mengurangkan radikal bebas

 - Ekstrak Pfafia
    Menyokong pembetukan kolagen dan asid hialuronik. Menghidratkan tisu badan dan
    menjadikan kulit lebih lembut, lembap dan rata

 - Elastin Kolagen Ikan
    Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit serta menjadikan kulit lebih gebu.

 - Ekstrak kerang-kerangan
    Melicinkan pergerakan sesendi dan melempabkan mata untuk melegakan ketidakselesaan 
    mata

 - Lactobacillus acidophilus
    Bakteria baik yang memudahkan pembinaan semula usus sihat bagi meningkatkan 
    penyerapan kolagen

 - Vitamin C
    Menggalakkan pengeluaran kolagen dan melawan radikan bebas yang merosakkan kulit 
    dan menjadikan kulit kusam dan tidak cantik

 - Vitamin B
    Memetabolismakan karbohidrat, lemak dan protein untuk menghasilkan tenaga yang 
    diperlukan untuk pengeluaran kolagen dalam sel.


Keberkesanan Shaklee Collagen Powder Terbukti Berkesan Dalam 8 Minggu



Shaklee Collagen Powder Jadikan Kulit Lebih Cantik Dengan 7 Cara:

1 . Anti-penuaan = Mengurangkan pori-pori, kedutan dan garis-garis halus pada wajah

2. Melembapkan = Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan menggelupas

3. Menganjalkan = Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan kulit

4. Melicinkan = Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit

5. Menyuburkan = Menggalakkan kuku yang sihat & kuat, rambut yang tebal dan bersinar

6. Mencerah = Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit

7. Menegang = Membantu menegang dan menganjalkan payudara 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apa kata pencinta-pencinta collagen powder shaklee ini? Jom kita tengok pelbagai testimoninya di sini

Jangan tunggu sampai kulit wajah kita kusam, tak bermaya dan yang paling penting jangan sampai suami kita sudah pandang sipi-sipi pada wajah kita. Maknanya sampai encik abang kita sudah mula menoleh memandang wanita lain. Sebaiknya kita mencegah dulu sebelum parah! Bukankah berhias dan cantik boleh memikat dan mengeratkan hubungan suami isteri? Cer jawab... cer jawab... :) huhuhu

Nak wajah cantik boleh hubungi saya cepat!


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

Maznifaeza Md Mustaffa
♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : superbvitamin@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?