Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Kenapa Orang Kampung Kecam Shaklee?

with 0 Comment

Makcik jadi lemah dan demam teruk



"Awalnya saya sangat nervous. Sebab orang kampung membawa cerita makcik saya jatuh sakit selepas mengambil supplemen shaklee.


"Namun saya tetap yakin makcik saya mengandung," itulah luahan Zarina Ismawi yang gembira melihat makcik kesayangan berjaya mengandung setelah 18 tahun mendirikan rumah tangga.



Berdasarkan perkongsian Zarina dalam segmen Supermom Shaklee Story, makciknya yang berusia 37 tahun telah berjaya hamil pada 2017 setelah mengamalkan Set kesuburan Shaklee secara konsisten.

Jom kita baca kisah beliau yang sangat teruja, terharu dan bersyukur apabila dapat melihat makciknya mengandung seterusnya melahirkan cahaya mata yang pertama.


18 tahun menanti zuriat sendiri, syukur kepada Allah.



Assalammualaikum Hai. Nama saya Zarina Binti Ismawi. Saya nak kongsikan kisah mak saudara saya yang berjaya hamil asbab dari pengambilan set kesuburan shaklee.
Saya masih ingat lagi bulan Mac 207, Makcik saya bertanya tentang set kesuburan shaklee. Dah beribu habis membeli produk yang lain. Jadi, dia teringin mencuba shaklee.
Saya mencadangkan set kesuburan shaklee untuk pakcik dan makcik saya. Makcik saya mengambil espglab complex, vitaleavitamin c dan vivix.Manakala pakcik saya mengambil omega guard, vitalea dan vivix.


Setiap bulan, saya akan membantu mengira waktu subur mereka dengan tepat dan mencadangkan tarikh yang sesuai untuk mereka bersama.
Makcik dan pakcik saya sangat konsisten dalam pengambilan supplemen shaklee. Langsung tidak pernah skip.
Akhirnya setelah 6 bulan makcik saya konsisten dengan set kesuburan shaklee, dia mengalami demam yang teruk sehingga terkulai lemah. Muntah dan tidak mampu menghidu bau ikan segar.
Awalnya saya sangat nervous. Sebab orang kampung membawa cerita makcik saya jatuh sakit selepas mengambil supplemen shaklee.
Tapi, saya tetap yakin. Barangkali dia mengandung. Saya menyuruh makcik saya untuk check upt. Check kali pertama terdapat satu garisan clear dan satu lagi kabur. Dalam hati saya merasakan makcik saya mengandung.
Saya belikan makcik saya upt yang lebih mahal. Check sekali lagi, dan wow! double line!

Set Kesuburan Shaklee Boleh Membantu Cepat Hamil

Set Vitamin Kesuburan Wanita

Sayalah antara orang yang paling gembira. Malam tu juga saya nasihatkan makcik saya untuk bersedekah di surau sebagai tanda terima kasih dengan Allah.
Menangis kesyukuran mereka suami isteri. Bayangkan, 18 tahun menunggu zuriat kandung sendiri. Suatu tempoh yang bukan sekejap. Perlukan kesabaran yang tinggi.
Jadi, kepada sesiapa yang masih belun dikurniakan cahaya mata, kita masih ada harapan jika kita mahu berusaha.
Berusaha, yakin dan sentiasa berdoa. InshaAllah, pasti Allah akan makbulkan.
Makcik saya sangat percaya dengan shaklee. Dari mengandung beliau tidak mempunyai masalah HB rendah, tiada darah tinggi dll. Berpantang dengan vivix dan set berpantang shaklee sangat membantu beliau lebih cergas walaupun ini anak pertamanya.


Bestkan mendengar kisah makcik Zarina ni kan? Jadi kepada pasangan yang senasib atau belum mendapat zuriat janganlah berputus asa.
Allah tak suka kita berputus asa. Kita kena ikhtiar dan berusaha. Kalau nak tahu tentang perincian Set Kesuburan Shaklee boleh hubungi saya di,
Untuk info perinician produk, pertanyaan dan pembelian produk Shaklee,bolehlah hubungi SuperbVitamin  di  016-5199271 atau 019-2249556 
Atau boleh terus watsap KakMas dengan klik  www.wasap.my/60165199271




0 comments:

Post a comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?