Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

ESP & Set Kecantikan kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Dan Semakin Putih Berseri.

with 4 comments
Jangan abaikan kecantikan wajah kita!

Salam ceria semua! Semoga kita semua berada dalam keadaan sihat dan ceria dan dapat melaksanakan rutin harian dengan lancar. Walaupun sesibuk mana kita di pejabat dan di rumah, kesihatan kulit wajah kita jangan diabaikan. Almakumlah, wajahlah  bahagian pertama orang lihat kita. First impression give viewer! Wajah yang sihat dan berseri akan meningkatkan keyakinan kita menghadapi orang ramai. Betul tak?

Sebelum saya nak berceloteh lebih panjang, mari kita lihat testimoni ini terlebih dahulu.


Woww!! Memang macam anak dara kan?? Macam mana perasaan kakak-kakak dan adik-adik semua? Teruja kan kan.  Okay, jom saya ringkaskan perubahan yang beliau dapat setelah mengamalkan ESP:
  • Badan semakin kurus dan slim kerana ESP membuatkan kenyang untuk jangka waktu yang lama.
  • Kulit semakin cerah.
  • Tona kulit semakin sekata.
  • Parut jerawat hilang tak perlu makeup tebal dah, sapu compact powder sahaja.
  • Semakin cun seperti anak dara walaupun anak dah masuk 2.

Untuk kecantikan kulit, beliau juga mengamalkan Set Kecantikan Kulit yang mengandungi Vitamin C, Vitamin E dan B Complex untuk kesan yang lebih optimum. Mari kita lihat bagaimana ESP dan Set Kecantikan kulit Shaklee dapat membantu wajah cantik dan semakin putih berseri. 

Energizing Soy Protein (ESP)
  • Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
  • Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
  • Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka
  • Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru

Vitamin E
  • Vitamin penting untuk kecantikan kulit
  • Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida, menyerikan wajah yang kusam.
  • Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit 
  • Membantu penyerapan oksigen dengan lebih baik.
  • Mempercepatkan proses pemulihan kulit, bagus untuk mereka yang mengalami kulit yang kering
  • Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit
  • Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit, menghilangkan parut-parut, mengecilkan pori-pori muka
  • Awet muda

Sustained Release Vitamin C 
  • Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
  • Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
  • Melindungi dan membaiki kulit. 
  • Bahan utama dalam sintesis kolagen.
  • Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
  • Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh.

B-Complex 
  • Menstabilkan hormon & mengurangkan stress yang boleh menganggu kulit dan menyebabkan jerawat.
  • B for Beuty! Kekurangan B-complex boleh menyebabkan kulit  wajah kusam.
  • Bagus untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
Sesiapa yang menghadapi masalah kulit wajah bolehlah mengamalkan ESP dan set kecantikan kulit Shaklee. Dah berjenuh beli pencuci muka tapi hasilnya tidak seberapa. Kenapa kita tidak merawat dari dalaman? Bukankah kecantikan itu bermula dari dalam? Cantik dalam cantiklah luar. Cewoh! Berpujangga pulak saya. Tapi itulah hakikatnya. Betul tak?

Jangan down lagi. Tingkatkan semula keyakinan diri kita mulai sekarang. Hapuskan jerawat, jeragat, kulit kusam tidak sekata dengan ESP dan set kacantikan kulit Shaklee sekarang! Pilihan di tangan kita! Jangan zalimi diri kita. Berikan yang terbaik untuk diri kita. Nikmatilah hidup kita!

Jom kita lihat satu lagi testimoni ESP dan Set Kacantikan Kulit Shaklee!


Pembelian dan konsultasi produk boleh hubungi saya di:
Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271 atau 019 - 2249556
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini



4 comments:

  1. Salam.yup betul esp mmg sgt mbntu dptkn kulit yg sihat.^_^
    Jemputlah lwt blog sy bila free ye supplimentcenter.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. mmg terbaik shaklee. tqvm sudi baca di blog saya.

      Delete
  2. macam mana erk buat masker guna esp?

    ReplyDelete
  3. esp shaklee ni kalau skali dah cuba... memang akan guna berterusan, rasa pun sedap... pelbagai guna pula tu kan...

    malam2 buat masker... best
    ambil 1 sudu kecil esp+1sudu besar yogurt plane=gaulkan
    sapu kat muka 15-30 minit lepas tu cuci...
    rasa lembut je kulit...

    no1vitaminsihat.blogspot.com

    ReplyDelete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?