Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Macam Mana Nak Buat Duit Dengan Shaklee

with 1 comment
Kejayaan di tangan kita!

Wang semakin tidak bernilai. RM50 cepat sahaja habis walaupun kita hanya membeli beberapa barang di pasar malam. Baru masuk 2 minggu duit gaji pun nak habis. Mulalah gundah gulana. Macam mana nak survive sampai hujung bulan ni? Perbelanjaan makanan harian perlu dikawal. Ikat perut menjadi kewajipan. Itu belum lagi nak fikir macam mana nak pergi kerja esok. Duit petrol, tol dan parking wajib disediakan. Nampak sahaja luaran kita ni okay tetapi di dalam berkocak! Jenuh memikirkan macam mana nak buat duit sampingan tambah pendapatan.

Jom bisnes shaklee dengan Superb Vitamin
Siapa sini miskin bandar? Angkat tangan!

Itu adalah kisah saya pada awal tahun 2012. Memang perit untuk meneruskan kehidupan pada zaman moden ini. Semuanya perlukan duit! Setiap bulan saya merintih sendirian untuk menampung segala pembelanjaan keluarga saya. Kami boleh dikategorikan miskin bandar.

Akhirnya pada hujung Januari 2012 saya telah memilih Shaklee. Sebenarnya saya telah mengamalkan Shaklee sejak saya hamil anak kedua pada 2011. Kemudian saya meneruskannya semasa bersalin dan berpantang sehinggalah menyusukan anak saya. Produk Shaklee memang terbukti berkesan dan superb dooperb. Harga pun tak mahal dan berpatutan.

Entri saya kali ni bukan nak cerita pasal produk Shaklee yang sudah memang terbukti hebat dan diyakini ramai tu. Tapi saya nak berkongsi macam mana nak buat duit dengan Shaklee. Sebelum itu perlu tahu kenapa saya memilih untuk serius berbisnes Shaklee? Ini jawapan saya:
  • Tidak menggunakan masa dan tenaga saya terlalu lama
  • Tidak menganggu tanggungjawab harian saya sebagai wanita bekerjaya, isteri dan ibu
  • Tidak perlu keluar rumah mencari customer. Sesekali tu kena keluar juga untuk urusan pos dan CoD. Takkan tak keluar langsungkan?
  • Konsep bisnes tidak mencari customer, tapi customer yang ghairah mencari kita
  • Bisnes yang santai dan amat berkesan
  • Boleh menambahkan lagi duit kita tidak kira sama ada kita ini seorang seorang suri rumah, guru, jurutera, jururawat dan sebagainya.
  • Paling penting pendapatan lumayan dan halal 

Macam mana nak buat duit dengan Shaklee?

Langkah pertama kenalah menjadi ahli dahulu, Hanya rm65 sahaja. Tak perlu duit ribu riban untuk mendaftar sebagai ahli shaklee.Tak perlu nak simpan stok produk. Modal yang murah tapi hasilnya lumayan. Kita boleh pilih nak income berapa sebulan. 2, 3, 4, 5 atau 6 angka sebulan.  Kita yang pilih sendiri. Nak seribu daya tak nak duduk diam-diamlah kan kan.

Sebelum mendaftarkan diri untuk join bisnes shaklee,pastikan kita telah membuat pilihan yang tepat. Pastikan kumpulan yang disertai ini serius, aktif, energatic, optimistik dan islamic. Ini penting dalam membimbing kita untuk buat duit banyak-banyak dengan Shaklee.

Langkah terbaik dan bijak adalah menjadi ahli di bawah Superb Fantactic Group pimpinan saya. Insyallah uols tidak akan menyesal dan saya akan pimpin uols menjadi jutawan muslimah atau muslim suatu hari nanti.

Apa kelebihan dan keistimewaan Superb Fantastic Group?

Macam Mana Nak Buat Duit Dengan Shaklee
Saya bersama sebahagian leaders Superb Fantactic Group

Macam Mana Nak Buat Duit Dengan Shaklee
Bersama Jutawan Shaklee  Prime Master Cery

Jom bisnes shaklee dengan Superb Fantastic
Keluarga Rich Family Master Lyzar

  • Group saya bernaung di bawah keluarga besar Jutawan Shaklee pimpinan Master Cery. Group saya juga berada dalam radar wanita hebat Master Lyna Noh. Group saya juga sentiasa mendapat sentuhan magis RichMommy Master Lyzar Rusman. Insyallah saya dan ahli-ahli di dalam Superb Fantastic Group akan menyusul menjadi Master beramai-ramai pada tahun 2014 nanti.
  • Dalam semua group ni kami mempunyai jalinan ukhwah yang kukuh walaupun tak pernah berjumpa, hanya online, tapi akrab macam dah menjadi saudara mara. Seronok bukan? Kami menjadi penggalak semangat antara satu sama lain. Bila berdepan dgn kekecewaan, rasa down dan lost kami akan hilangkan segala yang negatif dan suburkan yang positif. Apabila kita bercampur dengan orang yg positif secara automatiknya kita pun akan menjadi positif
  • Superb Fantastic Group akan memberi bimbingan bagaimana nak bisnes Shaklee dengan konsep kita tak mencari customer, tapi customer yang ghairah mencari kita.
  • Saya akan menurunkan segala ilmu saya dan memberi bimbingan kepada uols bagaimana nak mendapatkan customer secara 'softselling'
  • Yang paling best bila uols menyertai group saya ni ialah saya akan memberi bimbingan bagaimana nak menjadi usahawan internet.
  • Pelbagai ilmu internet marketing melalui blog dan websit boleh didapati dalam group saya. Kita akan belajar bagaimana nak mengkonker google.
  • Ilmu dan teknik marketing di personal facebook akan saya berikan. Uols juga dapat menimba ilmu cara marketing dan teknik yang magis di fan page facebook.
  • Saya akan beri bimbingan bagaimana nak dapatkan viral dan jualan dengan facebook ads. Kaedah dan teknik yang efisien untuk melaksanakan facebook ads penting dipelajari.
  • Apa lagi? Dengan menyertai Superb Fantastic Group uols akan dapat melaksanakan bisnes online yang berkesan dan efisien melalui facebook dan blog. Customer datang dari ceruk rantau. Kangar, Pendang, Gua Musang, Ipoh, Shah Alam, Melaka, Sarawak, malah dari Brunei pun ada. Kita golek-golek atas tilam pun kita boleh dapat berbisnes. Masa bercuti pun kita boleh berbisnes. 24 jam 7 hari seminggu. Dunia tanpa sempadan. 
  • Saya selalu juga buat perjumpaan. Perjumpaan lebih kepada makan-makan sambil mengeratkan keakraban antara ahli group. Boleh baca di sini best buat bisnes shaklee
  • Konsep bisnes yang group saya terapkan keluarga tetap nombor 1. Walaupun sibuk berbisnes tetapi keluarga jangan dipinggirkan. Tak percaya? Boleh lihat gambar-gambar di bawah

Macam Mana Nak Buat Duit Dengan Shaklee

Macam Mana Nak Buat Duit Dengan Shaklee

Sertai bisnes shaklee dengan Superb Vitamin

Sertai bisnes shaklee dengan Superb Vitamin

Memang rezeki kita hanya ditentukan Allah. Tapi sebagai hambanya kita perlu berusaha, berdoa dan bertawakal untuk berjaya di dunia dan di akhirat. Element lain yang penting adalah pemilihan group. Apabila kita sertai group yang hebat dan banyak keistimewaannya kita pun akan sentiasa bersemangat dan lancar untuk mencapai kejayaan sekaligus dapat buat duit dengan Shaklee.

Jangan merintih mengenang nasib kita yang sering tak cukup duit. Masih lagi mengharap BR1M! Sentiasa kesempitan duit. Peluang sudah terhidang di depan mata. Jangan menangguhkan peluang kita untuk berjaya. Jom buat duit dengan Shaklee bersama group saya! Hanya kita sahaja yang boleh menentukan masa depan kita. Kejayaan di tangan kita! Jom berjaya di dunia dan akhirat!

Hubungi saya sekarang di:

Maznifaeza Md Mustaffa
♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : maznifaeza@gmail.com atau superbvitamin@gmail.com












1 comment:

  1. Admin Tumpang Share...
    Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. Klik Sini Panduan Cara Main Game Ini Dan Full Support Dari Saya

    ReplyDelete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?