Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Testimoni Vitamin C Sustained Release Shaklee

with 8 comments

Vitamin C Shaklee terbaik di dunia!



Taraaaa…. Vitamin C Sustained Release Shaklee telah muncul kembali. Satu tablet bersamaan dengan makan 7 biji Sunkist! Haaaaaaa power kannnn Vitamin C Sustained Release Shaklee ni.




Ujian klinikal telah pun membuktikan Vitamin C Sustained Release Shaklee dalam 2 tablet Vitamin C Shaklee (dalam jurang masa 5 jam) mampu kekal dalam plasma darah kita selama 24 jam. Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. 



Dan ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan Vitamin C dalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas. Nak tahu perinciannnya boleh klik kebaikan Vitamin C Sustained Release Shaklee.

Jadi, sesiapa yang selalu kena selsema, demam dan batuk tu eloklah amalkan ambil Vitamin C Shaklee. Lagipun tubuh badan manusia tidak dapat menghasilkan Vitamin C. Tambahan pula Vitamin C larut air dan akan hilang berterusan dari tubuh kita. Dan anda tak perlu risau sebab Vitamin C tidak memberi kesan toksik. Paling best, Vitamin C Sustained Release Shaklee ni sesuai diambil oleh mereka yang ada penyakit gastrik.



Oh ye!! Ada TIPS EKSLUSIF yang boleh melegakan demam, selsema & batuk akan saya kongsikan jika anda membuat pembelian melalui saya :). Untuk pembelian cepat dan pantas boleh klik




Testimoni Vitamin C Sustained Release Shaklee

Ok, jemput baca testimoni mereka yang telah mencuba Vitamin C Sustained Release Shaklee yang hebat ni ye.

~ Testimoni Vitamin C Sustained Release Shaklee # 1



~ Testimoni Vitamin C Sustained Release Shaklee # 2



~ Testimoni Vitamin C Sustained Release Shaklee # 3 



~ Testimoni Vitamin C Sustained Release Shaklee # 4



~ Testimoni Vitamin C Sustained Release Shaklee # 5





Boleh hubungi saya untuk pembelian Shaklee atau daftar jadi ahli Shaklee di:

♥ Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini
Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.

8 comments:

  1. Isteri pun ada sebut2 pasal vitamin c shaklee ni

    ReplyDelete
  2. selama sebulan saya makan vitamin c shaklee ni, muka saya bertambah teruk. hari-hari mengelupas dan meninggalkan tanda hitam. gatal di muka tak hilang lagi. adakah produk ini tidak sesuai dengan saya? saya juga minum air lebih 2 liter sehari

    ReplyDelete
  3. Sy suka vit C shaklee.suppliment wajib sy setiap hati. Alhamdulillah kulit makin sihat dan cantik dari dlu. Sudi la lwt blog sy bila2 free ye supplimentcenter.blogspot.com ^_^

    ReplyDelete
  4. akma pun pengemarvit c shaklee :) tak amik vit c shaklee rase tak lengkap je hari ...

    ReplyDelete
  5. Mengamalkan vitamin C sememangnya perlu sebab keperluanya dlm nutrisi seharian kita kan?

    Hot post - Telekung Reehans Pilihan Muslimah Ketika Solat

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?