Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Penjagaan Kecantikan Wajah dengan Collagen Powder Shaklee

with 2 comments
Wajah cantik, halus, mulus dan gebu dengan Collagen!

Salam ceria semua! Semoga uols semua sihat-sihat dan bertambah cantik jelita. Untuk cantik kenalah tahu bagaimana cara penjagaan kecantikan wajah dengan kaedah yang betul. Jangan melulu saje. Dapatkan maklumat yang tepat. Sebut pasal cantik ni, entri saya kali ini nak cerita mengenai C.O.L.L.A.G.E.N.


Penjagaan Kecantikan Wajah dengan Collagen Powder Shaklee


Hari ini terdapat berlambak collagen di pasaran. Ada yang harga semurah rm10 hinggalah ratusan ringgit. Ada yang halal dan ada yang tidak diketahui statusnya. Kita sebagai pengguna perlu bijak untuk memilih. Kekadang kerana terlampau nak berjimat kita sanggup beli collagen yang murah tu walaupon kesannya hanya ala kadar sahaja. AWAS! Collagen yang murah ni selalunya tidak menjalani ujian klinikal dan hanya melalui ujian try and error sahaja. Jadi tidak hairanlah ramai yang menjadi mangsa. Ingatkan nak bertambah cantik, lain pula jadinya... Ada yg kulit mengelupas, gatal-gatal, berair macam melecur dan sebagainya.

Semua wanita memang mendambakan kecantikan. Tinggal lagi rajin dan tak rajin sahaja untuk menjaga kecantikan ini di usia muda. Perlu diingat penjagaan kesihatan dan kecantikan diri kita perlu dijagai dari usia muda. Jangan bila dah berusia atau pon bila dah sakit baru nak jaga kesihatan dan kecantikan diri kita. Orang kata, "Sudah nak berak baru nak gali lubang." Sudah terlambat!

Saya mengamalkan penjagaan kecantikan wajah dengan Collagen Powder Shaklee. Collagen Powder Shaklee ini istimewanya kerana:

1) merupakan supplemen kolagen hebat yang mengandungi 4000mg proprietatri RSS iaitu Red Snapper Scale Collagen, kolagen yang sangat berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.

2) Kolegen bermolekul sangat ringan Shaklee kira-kira 1,000 Dalton* dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu peningkatan kepada sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan 

3) Mudah larut dalam tubuh badan kita dan sangat mudah untuk dihidangkan dengan campuran makanan ataupun minuman kegemaran.


4) Tujuh bahan utamanya termasuk ektrak biji benih Camellia Japonica, ektrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstak kerang-kerangan. Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.



testimoni collagen powder shaklee


Adakah Collagen penting untuk diri kita?

Collagen sangat perlu untuk tubuh badan kita bagi mengekalkan keremajaan kulit dan tidak nampak tua sebelum usia. Memandangkan wanita lebih nampak berumur dari lelaki, apakata tindakan yang perlu diambil oleh kita adalah meningkatkan collagen dalam badan supaya nampak sihat kekal cergas dan bertenaga dengan penampilan anggun menawan.

Ia boleh ditingkatkan dengan pengambilan tambahan makanan tambahan kolagen bagi meningkatkan tahap kolegen dalam tubuh badan kita. Dari usia muda inilah kita kena membuat penjagaan kcantikan wajah dengan Collagen Powder Shaklee.

Kesan dan kebaikan Collagen Powder Shaklee

a) Anti Penuaan
Liang pori semakin mengecil dan berkurangan dan garis-garis halus juga dapat dikurangkan

b) Menghidratkan
Kulit semakin menjadi lembap dan halus; kurangnya terjadi kulit mengelupas ataupun kering

c)Kulit lebih Anjal dan Tegang
Kulit semakin tegang, kenyal dan lembut

d) Licin
Kulit akan licin dan berseri berbanding sebelum pengambilan yang kelihatan seperti kusam dan kelam

e) Menyuburkan
Kulit kuku dan rambut akan kelihatan bersinar dan kilat, kuat dan tebal

f) Mencerahkan
Mencantikkan kulit dan menghilangkan pigmentasi, jeragat dan jerawat. Tompokan bulat dibawah mata juga tidak akan kelihatan


Kesan pengambilannya amat cepat iaitu dalam tempoh seawal 7 hingga 8 minggu. Jadi apa tunggu lagi.Usia semakin bertambah dengan pergantian tahun. Maka dari seawal sekarangla perlu kita menjaganya dan umi yakin ramai yang menginginkan kelihatan sihat muda dan bertenaga serta wajah nampak bercahaya apalagi bila bersama si dia =).

Apa kata mereka yang telah bercollagen dengan Collagen Powder Shaklee. Jom kita lihat.


wajah cantik, halus, mulus dan gebu dengan collagen powder shaklee

wajah cantik, halus, mulus dan gebu dengan collagen powder shaklee




testimoni collagen powder shaklee

wajah cantik, halus, mulus dan gebu dengan collagen powder shaklee





Teruja tak? Besttt kan? Tak perlu cucuk cucuk vitamin c berbotox tang sana sini..Wajah kita pasti cantik dan selamat. Jom kita mengamalkan  penjagaan kecantikan wajah dengan Collagen Powder Shaklee,  100% natural, selamat dan berkesan..pilihan anda bagaimana??


Pertanyaan, konsultasi dan order boleh hubungi saya di:
Maznifaeza Md Mustaffa
♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : maznifaeza@gmail.com atau superbvitamin@gmail.com
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini

2 comments:

  1. salam kenal....
    Artikelnya bermanfaat untuk menjaga kecantikan..
    dan untuk toko yang menyediakan kaos kaki wanita untuk menunjang kecantikan dimana ya..

    ReplyDelete
  2. iya tipsnya keran juga ya...
    kalau buat kakak yang mau cari kaos kaki wanita bisa mampir ke pusat kaos kaki wanita koleksinya lengkap kok

    ReplyDelete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?