Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Berita baik untuk pencinta SuperbVitamin!

with 0 Comment

Salam semua! Cak! Lama blog ini menyepi.....


Jangan cakap saya dah tak bershaklee lagi, saya masih menjadi pengedar Shaklee untuk anda. Saya masih buzy setiap hari menguruskan order Shaklee dari customer, bantu downliners, terkejar-kejar ke pos laju dan sebagainya.

Cuma ada beberapa perkara yang tidak dapat dielakkan menyebabkan blog ini bersawang.



Sempena Ramadan yang mulia ini, dengan semangat baru akan memberikan kekuatan untuk blog ini kembali menemui anda dengan tekad, pedekatan dan wajah yang baru....

Blog SuperbVitamin ini sedang menongkah ke fasa yang baru, senang cakaplah dalam proses rebranding.

Yelah kan, takkan nak statik gaya yang sama jer. Sepanjang tempoh bertapa, pelbagai idea telah dapat dicungkil dan akan diserapkan ke dalam blog ini.

Cuma saya nak beritahu, saya tidak lagi keseorangan dalam menghasilkan entri-entri baru untuk blog ini, kali ini suami saya tercinta akan turut sama terbabit secara langsung mengasilkan karya-karya dan info berguna kepada uols.

Yang penting, kebaikan Shaklee dapat disebarkan kepada semua orang, seluruh Malaysia dan juga serata alam. 

Boleh hubungi wakil SuperbVitamin untuk pembelian Shaklee 

♥ Maznifaeza Mustaffa ♥ sms/whatsApp:  016-5199271 atau

♥ Najamuddin ♥ sms/whatsApp: 019-2249556 

♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini

Setiap pembelian produk shaklee dengan kami, anda wajib menerima konsultasi percuma daripada kami.

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?