Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Keistimewaan dan Kebaikan Vivix Shaklee

with 27 comments
Vivix Shaklee berbaloi-baloi!

Assalamualaikum dan salam ceria semua. Oh! Sungguh lama saya tak bersiaran di blog kesayangan saya ni. Maafkan saya jika membuatkan uols tertunggu-tunggu dendam rindu menunggu entri terbaru. Apa yang penting saya sentiasa mendoakan kesejahteraan buat pencinta-pencinta SuperbVitamin!


Vivix shaklee suplement terbaik


Jom saya belanja uols dengann video ini. Kisah seorang suami yang tidak mempercayai supplement. Dah nak lumpuh pon masih berdegil. Nasib baik isteri dia bersabar dan beri juga dia supplement Shaklee... Ini kisahnya




Bulan ini ada berita menarik untuk peminat setia Vivix Shaklee. Boleh dapatkan Vivix Shaklee dengan harga superb runtuh. Hanya di bulan November 2013 sahaja.

Sebelum tu mari kita mengetahui keistimewaan dan kebaikan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?

Keistimewaan Vivix Shaklee

Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Kebaikan Vivix Shaklee

  • Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan
Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Jom kita baca bagaimana Vivix dihasilkan dari esktrak botani di sini 

Apa kata mereka mengenai Vivix Shaklee?

Keistimewaan dan Kebaikan Vivix Shaklee

Keistimewaan dan Kebaikan Vivix Shaklee

Keistimewaan dan Kebaikan Vivix Shaklee

Keistimewaan dan Kebaikan Vivix Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:
Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini

27 comments:

  1. Saya da family pun amal vivix. Memang terbaik. Alhamdulillah ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaupun agak mahal, tapi memang berbaloi-baloi.

      Delete
  2. bagus vivix ni, rasa badan sedap je

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, sehari kalau tak minum vivix ni rasa tak best!

      Delete
  3. wah..kagum la dengan testimoni ni...alhamdulillah..dengan izin allah

    ReplyDelete
  4. mohon untuk share video boley?

    ReplyDelete
  5. Bestnya vivix ni.. terbaiklah...

    ReplyDelete
  6. belum pernah try lagi vivix, tp tgk testimony mmg rase nk cuba!

    ReplyDelete
  7. dah lama usha2 vivix ni, mmg nak cuba, kene kumpul duit dulu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang harga vivix agak mahal. tapi berbaloi baloi... barang baik kenalah korbankan pelaburan siket. :)

      Delete
  8. Pelbagai penyakit boleh dirawat termasuk kanser kan.
    Kita hanya berusaha kan.

    ReplyDelete
  9. sy nk tnye vivix ni blh dgunakn utk kayap api ke?
    blh tlng trng kn x?
    untuk ayh sy,bdn bisa2 x blh tdr mlm...

    ReplyDelete
  10. sy nk tnye vivix ni blh dgunakn utk kayap api ke?
    blh tlng trng kn x?
    untuk ayh sy,bdn bisa2 x blh tdr mlm...

    ReplyDelete
  11. VIVIX the best produk..saya sangat suka kulit cantik dan muda

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. kalau kene bell palsy ok ke guna vivix

      Delete
  13. Kalau stroke sebelah kanan boleh sembuh ke? Dia baru pakai tempurung. Tempurung sebelah kiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah boleh dgn konsisten yg tinggi.. vivix ni supplement yg trbaik...

      Delete
    2. Insyaallah boleh dgn konsisten yg tinggi.. vivix ni supplement yg trbaik...

      Delete
  14. to expensive. not affordable for people like us especially a student.

    ReplyDelete
  15. saya suka minum vivix..minum setiap hari untuk badan bertenaga

    ReplyDelete
  16. Ade tak yang kat sini mengalami sakit ketarak mata dan amalkan vivix untuk rawatan.... Tolong share

    ReplyDelete
  17. Saya makan Shaklee dah lama..almost 10 years.

    Tapi, masa first time dapat tahu pasal vivix, memang rasa teruja gila. :D

    Vivix memang terbaiklah.. Dia punya manfaat memang superb!!!

    ReplyDelete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?