Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

GLA Complex Shaklee Vitamin Kegilaan Wanita

with 0 Comment
Dambaan setiap wanita

Salam semua pencinta dan pembaca setia blog ini. Semoga uols sentiasa selamat dirahmati Allah sentiasa. Akhirnya hari ini saya berjaya untuk updet blog saya yang semakin bersawang ini. Opps sedar tak sedar kita sudah berada di bulan Julai. Apa yang best bulan Julai ni?

Ramadhan tahun ini jatuh pada bulan Julai. Birthday saya pun pada bulan ini. Anak sulung saya pun lahir pada bulan Julai. Tapi yang pasti uols nak tahu ialah promosi Shaklee bulan Julai kan? Promosi bulan ini adalah vitamin cute lagi comel iaitu GLA Complex.



Mari kita berkenalan dengan GLA Complex Shaklee vitamin kegilaan wanita ini:

  • Nama sebenar GLA adalah Asid Linoleik Gama ianya adalah asid lemak yang baik.
  • Sebagai bahan binaan bagi prostaglandin
  • Apakah prostaglandin? Ia adalah hormone dlm badan. Penting untuk fungsi kimia badan seperti mengawal tekanan darah, mengawal kontraksi otot2, menghalang rembesan gastrik dsb.
  • Ianya juga membantu sebagai anti keradangan, anti pembekuan darah, serta mengurangkan tekanan darah.
Apakah kelebihan GLA Complex Shaklee?
  • Membantu mengurangkan keradangan yg bias dlm sindrom pra-haid (PMS) dan eczema.
  • Mengurangkan sakit dan kebas yg berkaitan dgn masalah kencing manis.
  • Membantu mengawal kencing manis jenis 2 dengan membaiki kadar insulin & kolestrol.
  • Membantu dlm kehilangan berat badan dengan menyingkirkan lebihan berat badan.
Siapa yang memerlukan GLA Complex Shaklee?
  • Wanita yg menghidap PMS
  • Wanita dan juga lelaki yg menghidap eczema
  • Mereka yg menghidap kencing manis
  • Mereka yg bimbang dengan lebihan berat badan.
Kenapa GLA Complex Shaklee vitamin kegilaan wanita?
  • Bahan Asid Linoleik Gama adalah daripada Borage, minyak tertinggi 2x ganda dari primerose & 50% lebih tinggi daripada blackcuurent
  • Ianya dari borage sumber semulajadi yg paling pekat asid linoleic gama
  • Badan boleh membina GLAnya sendiri dgn menukarkan asik linoleic yg didapati secara semulajadi dlm minyak sayuran tetapi faktor2 seperti tekanan, penuan, penyakit & pengambilan alcohol boleh mengganggu proses penukaran tersebut.
  • Oleh itu pemakanan tambahan GLA sgt disyorkan bagi memastikan kita mempunyai bekalan binaan yg mencukupi unt postsglandin. 
  • Diuji secara klinikal unt bioavailability, serapan dan gabungan ked lm sel & tisu.
  • Setiap kapsul GLA mengandungi 90mg asik linoleik gama, 216 mg asid linoleic dan 15 IU vitamin E.
Mari kita lihat testimoni ini:




Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:

Maznifaeza Md Mustaffa
♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : maznifaeza@gmail.com atau superbvitamin@gmail.com
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?