Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Set Bersalin Shaklee : Saya Lebih Bertenaga, Kuat, Ceria dan Luka pun Cepat Sembuh

with 0 Comment
Saya lebih bertenaga, kuat ceria dan luka pun cepat sembuh

Ba Ba Cak! Assalamualaikum dan salam ceria kepada pencinta-pencinta vitamin Shaklee. Agak lama saya mendiamkan diri untuk menupdet blog ini. Diam bukan sebarang diam tau! Bukan duduk sahaja. Bisnes Shaklee tetap dijalankan 24 jam sehari dan 7 hari seminggu tak mengira hujan, banjir, ribut taufan dan sebagainya.

Entri kali ini saya nak cerita betapa hebatnya set bersalin Shaklee. Saya telah mengalami keguguran pada bulan April yang lalu. Saya pasrah dengan ketentuan Allah. Sedih memanglah sedih. Tapi life must go on! Ada hikmah disebaliknya yang kita tidak tahu.

Saya telah mengamalkan set bersalin shaklee (walaupun tak bersalin, tapi kena pantang mcm org bersalin). Inipun setelah melihat beberapa testimoni yg mengujakan. Alhamdulillah, saya rasa bertenaga, kuat, ceria dan luka pun cepat sembuh. Sakit lenguh dan salah urat yang sering saya rasa sebelum ini pun turut hilang dan kurang. Yang pasti tempoh berpantang saya kali ini memang ceria dan tidak mengalami stress pon. 

Orang kata perkara yang baik mesti dihebahkan. Dapat pahala berkongsi kebaikan ni. So, kepada mommy2 yang sedang mencari set bersalin eloklah memilih set bersalin Shaklee ni. Terutamanya kepada mommy2 yang alah dan tak lalu makan jamu. Set bersalin Shaklee adalah alternatifnya. Memang superb dooperb! Pasti tempoh berpantang mommy2 sentiasa ceria jer. 

Mari kita lihat apakah vitamin yang terdapat dalam Set Bersalin Shaklee ini. Jom kita baca!


Set Bersalin/Berpantang Shaklee telah terbukti selamat dan terjamin


Vita-Lea
* Ibu yg sdg berpantang di galakkan ambil vita lea sbb semasa dlm pantang bnyk makanan yg 
  kita xboleh makan so tenaga kita akan berkurang.
* Ibu banyak kehilangan darah selepas bersalin,oleh itu ibu perlu ambil makanan yg seimbang 

  dan berkhasiat bg m'gantikan semula darah yg hilang.

* Mengandungi zat besi yg sgat penting dalam pembentukan sel darah merah.
* Kekurangan zat besi blh menyebabkan ibu pucat,letih dan lesu serta tidak bermaya.
* Kalau nk bf baby,pengambilan zat besi adalah sgat penting.
* Vita lea xblh di ambil dgn minuman bersusu kerana ia akan mengurangkan efisinsi 
    penyerapan zat besi oleh badan.

B Complex
* Membantu menstabilkan hormon badan kita
* Jika kurang B complexblh menyebabkan ibu dalam pantang mengalami gangguan emosi..
* Membantu kita lebih bertenaga dan emosi lebih seimbang.
* Menukarkan makanan kpd tenaga

Zinc Complex
* Ibu2 yg xmakan ikan haruan atau pati ikan haruan zinc complex adalah pengganti yg tepat 
    kpd makanan tersebut.
* Galian yg sgat penting dlm membantu proses pemulihan.
* Membantu proses baik luka dalam badan kita terutama luka dalaman (rahim).
* Pengambilan zink bg ibu yg menyusu akan membantu anak yg disusukan membesar dgn 
 
   baik.
* Mengurangkan masalah rambut gugur
* Memabntu masalah KEDINGINAN selepas bersalin.

Vitamin C
* Berkonsepkan pelepasan masa.
* Ia melepaskan vitamin c secara sedikit demi sedikit mengikut keperluan badan dan demi 
   memastikan badan kita sentiasa cukup vitamin c dalam meningkatkan antibodi secara  
  konsisten.
* Vita c sgat perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran.
* Mempercepatkan penyembuhan luka jahitan.
* Memperbaiki tisu sel yg rosak semasa bersalin....
 


Energizing Soy Protein (ESP)

Ia memberi tenaga, membantu melancarkan penghasilan susu, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama. Sangat bagus utk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu.Apa bezanya soya Shaklee ini dengan soya lain yang berada di pasaran? Soya Shaklee adalah non GMO soy. Ia juga dibasuh bukan menggunakan alkohol. Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim didalamnya tidak musnah. Kualitinya sangat tinggi.


Ostematrix
 OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.ostematrix membantu dalam masalah sembelit ibu semasa berpantang…
  

Kalau mommy-mommy masih tidak percaya tentang Set Bersalin Shaklee yang hebat ini, jom kita baca testimoni di bawah ini:


Set Bersalin/Berpantang Shaklee telah terbukti selamat dan terjamin

Set Bersalin/Berpantang Shaklee telah terbukti selamat dan terjamin

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

♥ Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  019 - 2249556
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini. Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?