Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

ESP Cantikkan Kulit dan Milkbooster Terbaik!

with 0 Comment
Sumber protein terbaik!

Alhamdulillah... Saya nak berkongsi lagi testimoni bersama pencinta-pencinta blog Superb Vitamin.

ESP atau Soy Protein Isolate Powder merupakan protein terbaik di pasaran. Kenapa saya berkata macam ni? Sebab ramai ibu yang mencuba protein jenama lain di pasaran telah beritahu saya ESP adalah paling best dan terbaik! ESP cantikkan kulit dan milkbooster terbaik! Tiada protein lain boleh menandingi kehebatan ESP tau! 




Apa yang best ESP ni? ESP ni banyak khasiatnya. Ia mampu:

  • Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
  • Memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
  • Sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak
  • Membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
  • Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu hamil di tahap optimum
  • Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
  • Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati

Walaupun ESP ini boleh bertindak sebagai milkbooster, namun semua golongan boleh mengamalkannya. Lelaki, wanita, ibu hamil, gadis sunti, anak dara, dan warga emas boleh mengambil ESP kerana ia membekalkan protein yang sangat diperlukan oleh badan untuk menjalankan fungsinya dengan baik.

Jadi apa tunggu lagi. Jom dapatkan ESP hari ini juga! Sebelum tu jom kita tengok testimoni pengguna yang berpuas hati dengan ESP.






Ibu-ibu yang menyusu segeralah memiliki ESP ini. Rugi tau tak amalkan ESP. ESP cantikkan kulit dan Milkbooster terbaik!

Pertanyaan, konsultasi dan order boleh hubungi saya di:

♥ Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  019 - 2249556
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini. Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?