Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Set NutriWhite Shaklee Untuk Kulit Putih Berseri

with 1 comment

Nak putih, nak putih, barulah cantik!


Ramai yang bertanya saya macam mana nak dapatkan kulit muka yang putih berseri dengan cara yang agak jimat tapi berbaloi. Memang tidak dinafikan ramai wanita obses nak dapatkan wajah putih berseri. Ada yang sanggup membelanjakan ribuan ringgit demi mendapatkan kulit putih berseri. Malah ada juga yang sanggup menahan kesakitan seperti membuat pembedahan plastik surgery dan cucuk botox di wajah mereka semata-mata nak kelihatan putih. Tak sakitkah? Uiisshh, ngerinya Nauzubillah. 



Entri kali ini saya nak cerita cara mudah untuk dapatkan wajah putih berseri. Tak perlu pun berbelanja ribuan ringgit. Tak perlu cucuk sana cucuk sini. Sebenarnya ramai tak tahu bahawa Shaklee juga ada produk penjagaan luaran kulit setaraf SK2 dan Este Lauder. Jangan berlengah lagi, jom saya perkenalkan Set Nutriwhite Shaklee untuk kulit putih berseri.




Nutriwhite Gentle Deep Foaming Clenser (150ml) 


  • Pencuci muka yang membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Ekstrak Rumpai laut membantu menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati sekaligus menegangkan kulit. 
  • Alga hijau melembapkan kulit dan menyingkirkan toksin 
  • Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan mencerahkan kulit Menyegarkan dan lembut pada kulit. 

NutriWhite Daytime Whitening Lotion (50ml) 


  • Bertidak seperti sunblock atau moisturizer
  • Kaya dengan pati Melburi mencegah kerosakan kulit akibat terdedah kepada cahaya matahari. 
  • Mountain Arnica berkuasa menghilangkan radang terhadap kulit dan melembapkan kulit dari segenap sudut. 
  • Membantu membina daya ketahanan kulit dari kerosakan akibat persekitaran

NutriWhite Daily Defence Whitening Essence (30ml) 


  • Kulit menjadi tegang dan segar dengan ekstrak Bearberry 
  • Strawberry Begoniaberfungsi mengimbangi pigmen kulit. 
  • Kacang soya pula bertindak mengurangkan tompok-tompok hitam dan melembutkan kulit. Ekstrak Mulberi pula mencegah kulit daripada rosak akibat terdedah kepada cahaya matahari. 
  • Vitamin C yang aktif ditambah untuk membaiki kulit dan mengembalikan seri wajah Strukturnya yang mudah diserap oleh kulit menjadikan kulit semakin lembut. 

NutriWhite Overnight Renewal Whitening Cream (50g)


  • Memperbaharui sel dan mengambalikan keremajaan kulit semasa tidur
  • Ekstrak Linden melembapkan dan menyihatkan kulit secara mendalam.
  • Scullcap bertindak menghilangkan radang dan mencerahkan kulit. 
  • Vitamin C aktif mengembalikan seri wajah dengan mengurangkan tompok-tompok hitam. Bangun pagi, kulit akan terasa gebu, halus, cerah dan berseri. 

NutriWhite Spot Whitening Treatment (10ml) 


  • Membaiki kesan-kesan jeragat dengan cepat. 
  • Kuasa Pencerahan dari ekstrak Peony dan Likoris berkesan mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit. 
  • Vitamin C aktif menjadikan kulit lebih halus dan cerah sekata. 

Apa kata mereka setelah mengamalkan NutriWhite Shaklee ini?









Wah! Seronoknya bila melihat ramai yang gembira setelah mengamalkan Set NutriWhite kulit putih berseri ini.  Puas hati dengan testimoni di atas? Uols pun boleh dapat kulit wajah putih berseri, flawless dan glowing-glowing macam tu dengan syarat amalkan set ini dengan konsisten. Barulah dapat "Nak putih, nak putih, barulah cantik."

PERHATIAN

Set Nutriwhite Shaklee ini tidak sesuai diamalkan untuk mereka yang mengalami masalah jerawat yang kronik, dan resdung yang teruk. Kepada yang menghadapi masalah ini, mereka patut merawat kulit dari dalaman rerlebih dahulu dengan:




Sebenarnya tak salah untuk kita taksub kepada kecantikan diri. Tiada siapa melarang kita untuk berbelanja 'reward' diri setiap bulan asalkan kita berkemampuan. Tapi awas! Yang penting kita kena pastikan produk itu selamat digunakan, semulajadi dan tidak menggunakan bahan terlarang yang boleh  memudaratkan pengguna. Pendek kata terpulanglah kepada kita untuk membuat pilihan yang bijak. Saya pilih Set NutriWhite ini kerana ia selamat, bermutu tinggi dan berbaloi-baloi dengan harganya.


Boleh hubungi saya untuk pembelian Shaklee 

♥ Maznifaeza Mustaffa ♥ sms/whatsApp:  019-2249556 atau 016-5199271 
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini
Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.

1 comment:

  1. best sangat set nutriwhite ni... alhamdulillah lengkap sudah set nutriwhite yg saya guna... tak risau kulit mengalami keracunan bahan kosmetik

    ReplyDelete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?