Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Qu Putih Qu Putih Barulah Putih Cantik Berseri Dengan Set Pencuci Muka Nutriwhite

with 2 comments
Rahsia Awet Muda!

Heboh sekarang ni dengan produk nak putihkan kulit. Saya nak tanya pada uols ada ke produk yang memutihkan kulit di dunia ni? Kalau ada dah tentu berebut- rebut warga kulit hitam dapatkan produk itu. Mesti tiada manusia yang berkulit gelap dan hitam di dunia ini. Betul tak?


Nak memutihkan kulit seputih-putihnya memang tiada kecuali jika kita melalui pembedahan plastik macam Michael Jackson tu. Tetapi untuk mencerahkan kulit wajah tu memang banyak di pasaran. Lambakan produk mencerahkan wajah cantik berseri di pasaran membuatkan kita rambang mata. Awas! Pastikan kita beli produk yang semulajadi, tiada bahan kimia, dan halal.

Ingat yek, putih dan cerah adalah makna yang berbeza. 

Saya boleh bagi tips bagaimana nak dapatkan kulit cerah cantik berseri. Memang marvelous. Siapa yang sudah menggunakannya pasti merasai kehebatan produk ini. Kulit terasa segar, lembap dan tidak berminyak.  Tetapi penggunaan Set Pencuci Muka Nutriwhite ini amat berkesan jika kita amalkan pemakanan Set Vitamin Kecantikan Kulit Shaklee terlebih dahulu. Barulah superb dooperb cantik berseri. 

Untuk perincian boleh klik Set Kecantikan Kulit Shaklee

Saya sendiri mengamalkan Set Kecantikan Kulit Shaklee untuk rawat dalaman kulit. Ironinya ramai yang nak cantik tetapi dalaman kulit tidak dijaga. Macam mana tu? Insyallah jika dalaman kulit sihat, pasti bahagian luar kulit cantik berseri. Best tak kalau kita cantik luar dan dalam? Pasti suami kita teruja dan sayang ketat-ketat dengan kita kan kan kan.

Sila klik jika mahu melihat rangkaian produk Set Pencuci Muka Nutriwhite.


Mari kita lihat cara penggunaan set pencuci muka Nutriwhite seperti gambarajah di bawah. Ikut cara dan panduan seperti dalam gambarajah tu.


 

Saya nak berkongsi dengan uols testimoni diri sendiri. Lihatlah gambar di bawah ini! Saya adalah pengamal Set Kecantikan Kulit dan Set Pencuci Muka Nutriwhite




Tak tumbuh tak melata, tak betul pasti saya tak kata set pencuci muka Nutriwhite ni best dan awesome. Kita kena jaga kesihatan dan kulit wajah kita sejak dari muda lagi. Jangan dah kerepot kulit tu baru nak jaga. Masa tu sudah terlambat. Sekurang-kurangnya kita nampak muda berbanding dengan usia kita. Jom jadikan umur itu adalah angka semata! Hahahahaha... Apa lagi jom dapatkannnya dengan saya sekarang!


Boleh hubungi saya untuk pembelian Shaklee 
♥ Maznifaeza Mustaffa ♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271 
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini
Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.



  


2 comments:

  1. Harga 1set berapa untuk rawat kulit muka

    ReplyDelete
  2. Harga 1set berapa untuk rawat kulit muka

    ReplyDelete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?