Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Set Bersalin Shaklee Terbaik Tetapi Merbahaya?

with 0 Comment

Adooooi! Kenapa jadi macam ni!!!

Wah! Baru-baru ini saya dapat call seorang ibu yang tinggal di selatan tanahair. Ibu ini baru 3 minggu berpantang bersalin anak kedua. Dengar suara sahaja saya dah tahu ibu ini sihat, ceria dan gembira. Dia sangat betah berceloteh dan sangat gembira kerana berpantang kali ini dia dipertemukan jodoh dengan set bersalin Shaklee.





Seronok saya bila lihat orang lain bahagia. Alhamdulillah kebaikan Shaklee ini dapat juga dinkimati oleh insan lain. Tapi ada juga yang mendakwa set bersalin Shaklee ini bahaya! Dalam masa yang sama tetap menganggap ia terbaik! Adoooi, pening kepala saya. Terbaik tapi bahaya pula. Macam mana tu?

Kalau tanya saya, memanglah set bersalin Shaklee ni sangat bagus dan berkesan. Tak dapat dinafikan sebab saya sendiri menggunakannya selepas melahirkan anak ke-3 saya bulan Jun yang lalu. Sebenarnya sudah 3 kali saya dapat berpantang dengan Set Bersalin Shaklee. Fantastic! Best je masa berpantang hari tu. Untuk mengetahui kebaikannya sila klik Kebaikan Set Bersalin Shaklee. Tapi Set Bersalin Shaklee ini ada juga bahayanya. Jom baca kenapa ia bahaya di bawah ini:


  • Sebab bila ambil set bersalin ni, badan rasa sihat dan bertenaga. Akibatnya ibu berpantang  aktif dan tak tahu nak berehat. 
  • Ada yang sampai kena marah dengan ibu mereka sebab boleh pula menguruskan kerja-kerja rumah. 
  • Ada yang awal-awal dah langgar pantang. 2 minggu bersalin dah melangkah keluar rumah dengan alasan nak beli barang baby. Isk..isk.. tau lah badan rasa sihat mommy, tapi berpantang kena jaga tau.. 
  • Jalan laju sahaja, tak reti jalan perlahan. Kalau dulu, sampai 30 hari pun jalan masih rapat-rapat je sebab luka jahitan bawah tu masih belum sembuh sepenuhnya. Ni siap ada yang dah pakai seluar jeans lagi.
  • Ada ibu bersalin secara pembedahan, selepas 3 minggu jahitan dah sembuh dan badan pun kuat. Cukup sebulan dah keluar rumah, akibatnya luka jahitan sedikit tertetas sebab tak sedar diri yang badan tu masih belum betul-betul kuat.
  • Pengajarannya bagi yang caesaran, masih perlu berpantang betul-betul sebab hakikatnya luka pembedahan tu akan betul-betul sembuh selepas 6 minggu ya.
  • Bahaya lain ialah susu akan mencurah-curah dan payudara bengkak kalau tak pam. Jika tak nak bengkak susu, ESP tu kena kurangkan sedikit dosnya.
  • Bersedialah jadi macam anak dara semula, sebab set bersalin Shaklee bantu anda bakar lemak dengan cepat.. Tak percaya, lihat testimoni di bawah nie.. hilang 10 kg dengan Set Bersalin Shaklee  

Testimoni #1 Set Bersalin Shaklee



Testimoni #2 Set Bersalin Shaklee



Testimoni #3 Set Bersalin Shaklee




Bahaya yang saya maksudkan ini bukanlah bahaya yang betul-betul, tapi adalah bahaya disebabkan perasan sangat sihat yang dirasai oleh ibu berpantang setelah mengamalkan Set Bersalin Shaklee ini. Ibu-ibu walaupun kita berasa bertenaga dan sihat tapi janganlah kita abaikan tempoh berpantang itu. Kena pantang betul-betul. Terutamanya yang bersaling dengan cara pembedahan. Jangan lasak bergerak takut nanti terbuka pula tingkap di perut tu. Siapa yang susah kalau terburai perut?

Pesanan saya buat ibu-ibu yang berpantang dengan set bersalin Shaklee ni, walaupun badan rasa sihat dan kuat, luka pun dah sembuh, tapi berpantanglah dengan rapi dan berdisplin. Cukupkan tempoh berpantang tu sehingga 40 hari. Sebab pesan dan petua orang-orang lama ini ada manfaatnya.  Kalau nak pakai lama badan kita ni kenalah berpantang dengan sebaiknya. 


Apa kata kita tonton kisah seorang ibu bersalin yang berpantang dengan perasaan gembira, ceria, bertenaga dan sihat. Apa rahsianya? Jom tonton video pendek ini


Ibu Muda Ini Serik Nak Beranak Lagi Sbb Seksa Pantang. Apa Yg Buat Dia Berubah? from iReach HD on Vimeo.


Baiklah, ibu-ibu hamil yang sedang menanti detik untuk bersalin tu, apakata cubalah berpantang dengan Set Bersalin Shaklee. Insyallah fasa berpantang nanti akan rasa sihat, ceria dan gembira! Nikmatilah fasa berpantang yang menyeronokkan dengan klik gambar di bawah ini untuk dapatkan Set Bersalin Shaklee dengan segera dan cepat


ATAU



Boleh hubungi saya untuk pembelian Shaklee atau daftar jadi ahli Shaklee di:

♥ Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini. Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.






0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?