Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Keluarga Jiwa Negara Konsep Utama Usahawan Shaklee

with 2 comments


Assalamualaikum! Cepatnya masa berlalu. Kini kita di bulan November 2014. Alhamdulillah hari ini saya nak cerita pengalaman saya pada minggu lepas yang superb buzy. Jom layaaaanz cerita saya ini sampai habis.

Dalam bisnes Shaklee ini yang paling seronok ialah banyak aktiviti kekeluargaan. Sambil kita berbisnes, kita jangan lupakan keluarga kita. Keluarga adalah jiwa negara. Kebahagiaan sesebuah keluarga bermula dari rumah. Nak berjaya, nak kaya itu hak kita tetapi janganlah mengabaikan keluarga kita. Jadi janganlah risau! Tiada istilah keluarga dipinggirkan dalam bisnes Shaklee!

 menjana pendapatan tambahan
Master Lyna Noh sedang ambil aura. Aura apa tu?
Apa yang best kami usahawan Shaklee ini sentiasa menitip berat keharmonian keluarga kami. Nak tuntut ilmu baru, nak belajar dari sifu, sertai aktiviti makan-makan, nak pergi majlis rasmi Shaklee dan sebagainya boleh disertai dengan keluarga masing-masing. Bukan masalah besar. Janganlah bimbang dan gusar.

Hujung minggu lalu satu Seminar Mega Internet Marketing anjuran ASB telah diadakan selama 2 hari di Sunway. Apa itu ASB? ASB ialah geng suami yang menyokong para isteri dalam bisnes Shaklee. Aku Sayang Bini atau nama singkatannya ASB ini adalah gabungan para suami di bawah group Ireach kelolaan Master Zainul Anuar suami kepada Master Lyna Noh.

Jom kita lihat pelbagai ragam indah yang sempat saya abadikan. Sambil menuntut ilmu sambil menjaga anak. Dakwaan yang mengatakan anak-anak jadi penghalang untuk berjaya dalam Shaklee adalah salah! Jangan rekacipta banyak alasan untuk berjaya. Nak seribu daya tak nak duduklah diam-diam kan? Betul tak?

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan

 menjana pendapatan tambahan


Macam mana? Betul tak saya cakap? Apa yang penting kami usahawan Shaklee tidak mengabaikan keluarga. Apa jua aktiviti yang disertai pasti segala 'segerombolan askar' akan kami bawa sekali. Keluarga jiwa negara prinsip utuh kami. Anak happy, suami happy dan seluruh keluarga happy!

Jadi kepada yang ingin menceburi usahawan Shaklee tapi risau anak dan suami terabai janganlah teragak-agak lagi untuk sertai keluarga Shaklee saya di bawah keluarga SuperbTeam. Sambil kita menjana pendapatan tambahan sambil kita eratkan keluarga kita. Sambil kita berniaga Shaklee sambil kita penuhi ruang masa yang kosong dengan aktiviti-aktiviti keluarga dengan Shaklee. Pendek kata banyak perkara positif yang boleh kita perolehi dengan menceburi usahawan Shaklee.

Berminat nak jadi ahli Shaklee? Berminat nak sihat sambil menjana pendapatan dengan Shaklee? Alangkah baiknya uols baca link entri di bawah ini dulu untuk mendapatkan pencerahan serba sedikit mengenai usahawan Shaklee

8 Aspek Syariah Menentukan Multilevel Marketing Halal Diceburi


Boleh hubungi saya untuk pembelian Shaklee atau daftar jadi ahli Shaklee di:

♥ Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini
Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.









2 comments:

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?