Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Kenapa Awek Cun Takut Hilang Wajah Cantik Berseri

with 2 comments

Saya nak sentiasa cantik berseri!



Hahahaha tajuk entri kali ni macam tak betul sahaja. Adakah awek cun sahaja yang takut hilang wajah cantik berseri? Habis tu yang awek biasa-biasa tak pentingkan kecantikan wajah cantik berseri? Cantik ke, cun ke itu semua subjektif. Kekadang memang kita nampak awek tu cun tapi mata orang lain tidak pula. Betul tak? Yang penting hargailah anugerah yang Allah berikan kepada kita. Kita wajib bersyukur!



Percaya atau tidak wanita memang beauty consciousness walaupun ada yang cuba menafikannya. Paling tidak pun wanita akan menyental bedak di pipi bila dikunjungi atau bertemu si jantung hati. Kita semua sangat pentingkan kecantikan. Terutamanya bab muka. Muka cantik berseri tanpa jerawat dan jeragat memang menjadi idaman semua wanita. Orang kata dari wajah turun ke hati! Hahahaha

Tapi awas! Jangan jadi seperti wanita dalam video ini. Sedikit kesilapan telah membuatkan dia menderita selama 7 tahun! Apakah kesilapan yang telah dilakukannya? Jom tengok video di bawah ini. Jangan tak tengok, nanti rugi tau!


Wanita memang takut hilang wajah cantik berseri kerana:

  • risau suami atau kekasih cari gadis lain
  • nampak tua sebelum masanya
  • hilangkan keyakinan diri untuk kemajuan kerjaya
  • kemesraan hubungan suami isteri menjadi pudar
  • malu untuk berselfie di media sosial
  • hilang aset utama daya penarik


Wanita yang bergelar isteri wajib berwaspada dengan fakta ini:

Lelaki memang suka pandang muka perempuan berdahi licin. Dari dahi licin itu, baru pandangannya turun dan turun dan turun. Maksudnya apa? Maksudnya meskipun kebanyakan mereka suka tengok muka dahulu, kalau muka cantik, kelemahan lain terus boleh ditoleransi. Lupa terus isteri di rumah! That's why isteri dituntut jaga penampilan diri, suka berhias untuk suami demi kerukunan rumah tangga.

Jadi wanita jangan jadi pemalas untuk mencantikkan diri. Kena berusaha pelihara kecantikan diri dari seawal usia muda. Jenuhlah kita nak menjaga kulit, menghapus jeragat, mentonyoh pencoci pelembap penyegar siang malam pagi petang kan. Jangan risau! Kini ada cara mudah untuk sentiasa cantik berseri. Tapi tahukah kita kecantikan dalaman perlu dirawat dahulu. Biasanya bila dalaman cantik, luaran pasti cantik. Jom baca beberapa tips kecantikan yang saya nak kongsikan dengan uols. Jemput klik link yang uols suka nak baca di bawah:


Set Kecantikan Kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri





Wanita perlu sentiasa cantik berseri

Sebelum entri ini berakhir, saya nak semua wanita hayatilah bait-bait ayat di bawah:

  • Isteri yang mampu menyenangkan hati suami adalah penawar dalam rumah tangga
  • Suami yang senang hati, rumahtangga terjaga dan anak - anak terbela.
  • Jagalah kesihatan dan kecantikan diri kita dari muda supaya dikemudian hari kita tidak akan mengeluarkan banyak belanja dalam kos perubatan dan kecantikan diri!
Boleh hubungi saya untuk pembelian Shaklee atau daftar jadi ahli Shaklee di:
♥ Maznifaeza Mustaffa ♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271 
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini
Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.


2 comments:

  1. terima kasih atas perkongsian.setuju sangat!!!! semua wanita nak cantik dan sihat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqvm dear kerana sudi mbaca blog saya. Ya, wanita memang nak cantik. Tinggal lagi tak tahu jer cara yang betul nak cantik.

      Delete

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?