Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Marhalah Kehamilan Saya: Mengandung 38 Minggu

with 0 Comment

Episod kesembilan

Semalam saya pergi buat scan kandungan saya di Pusat Perubatan Damansara Damai. Marhalah kehamilan saya sudah masuk ke minggu 38. Doktor di Klinik Ibu Mengandung Taman Tun KL telah memarahi saya pada minggu lepas. Dia taklah marah sangat. Cuma suruh kita bawa laporan scan kandungan sahaja. Saya pula culas dan kekangan masa nak 
buat pemeriksaan scan masa tu.  


Alhamdulillah, bayi dalam perut berada dalam keadaan normal dan mengikut perkembangan yang sepatutnya.


Jantina bayi sah memang XY. Bayi lelaki. Panjang kandungan pun normal. Insyallah masa bersalin nanti berat 3.6 kilogram. Semua cukup sifat. Kedudukan bayi sudah memasuki ke laluannya. Semalam semasa scan nampak juga bayi ni menguap beberapa kali. Wah!!! Seronoknya! Pelbagai bentuk perasaan kini mula berselerak di minda ini. Gembira, berdebar, suka, cuak dan sebagainya mula menjelma. Ini semua perasaan normal yang memang dilalui oleh semua mommy preggy di dunia.

Mommy preggy macam mana fasa kehamilan uols? Gembira ke murung?  Baru hamil dan tak tahu nak ambil vitamin apa? Jangan risau klik je link di bawah ini. Insyallah membantu uols.

Untuk ibu hamil yang ingin mencari vitamin ibu mengandung  klik 


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:
Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini





0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?