Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

ESP & Set Kecantikan kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Dan Semakin Putih Berseri.

with 4 comments
Jangan abaikan kecantikan wajah kita!

Salam ceria semua! Semoga kita semua berada dalam keadaan sihat dan ceria dan dapat melaksanakan rutin harian dengan lancar. Walaupun sesibuk mana kita di pejabat dan di rumah, kesihatan kulit wajah kita jangan diabaikan. Almakumlah, wajahlah  bahagian pertama orang lihat kita. First impression give viewer! Wajah yang sihat dan berseri akan meningkatkan keyakinan kita menghadapi orang ramai. Betul tak?

Sebelum saya nak berceloteh lebih panjang, mari kita lihat testimoni ini terlebih dahulu.


Woww!! Memang macam anak dara kan?? Macam mana perasaan kakak-kakak dan adik-adik semua? Teruja kan kan.  Okay, jom saya ringkaskan perubahan yang beliau dapat setelah mengamalkan ESP:
  • Badan semakin kurus dan slim kerana ESP membuatkan kenyang untuk jangka waktu yang lama.
  • Kulit semakin cerah.
  • Tona kulit semakin sekata.
  • Parut jerawat hilang tak perlu makeup tebal dah, sapu compact powder sahaja.
  • Semakin cun seperti anak dara walaupun anak dah masuk 2.

Untuk kecantikan kulit, beliau juga mengamalkan Set Kecantikan Kulit yang mengandungi Vitamin C, Vitamin E dan B Complex untuk kesan yang lebih optimum. Mari kita lihat bagaimana ESP dan Set Kecantikan kulit Shaklee dapat membantu wajah cantik dan semakin putih berseri. 

Energizing Soy Protein (ESP)
  • Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
  • Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
  • Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka
  • Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru

Vitamin E
  • Vitamin penting untuk kecantikan kulit
  • Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida, menyerikan wajah yang kusam.
  • Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit 
  • Membantu penyerapan oksigen dengan lebih baik.
  • Mempercepatkan proses pemulihan kulit, bagus untuk mereka yang mengalami kulit yang kering
  • Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit
  • Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit, menghilangkan parut-parut, mengecilkan pori-pori muka
  • Awet muda

Sustained Release Vitamin C 
  • Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
  • Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
  • Melindungi dan membaiki kulit. 
  • Bahan utama dalam sintesis kolagen.
  • Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
  • Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh.

B-Complex 
  • Menstabilkan hormon & mengurangkan stress yang boleh menganggu kulit dan menyebabkan jerawat.
  • B for Beuty! Kekurangan B-complex boleh menyebabkan kulit  wajah kusam.
  • Bagus untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
Sesiapa yang menghadapi masalah kulit wajah bolehlah mengamalkan ESP dan set kecantikan kulit Shaklee. Dah berjenuh beli pencuci muka tapi hasilnya tidak seberapa. Kenapa kita tidak merawat dari dalaman? Bukankah kecantikan itu bermula dari dalam? Cantik dalam cantiklah luar. Cewoh! Berpujangga pulak saya. Tapi itulah hakikatnya. Betul tak?

Jangan down lagi. Tingkatkan semula keyakinan diri kita mulai sekarang. Hapuskan jerawat, jeragat, kulit kusam tidak sekata dengan ESP dan set kacantikan kulit Shaklee sekarang! Pilihan di tangan kita! Jangan zalimi diri kita. Berikan yang terbaik untuk diri kita. Nikmatilah hidup kita!

Jom kita lihat satu lagi testimoni ESP dan Set Kacantikan Kulit Shaklee!


Pembelian dan konsultasi produk boleh hubungi saya di:
Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271 atau 019 - 2249556
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini



Shaklee Distributor di Kawasan Anda

with 0 Comment

Now everyone can grab Shaklee!

Saya adalah pengedar sah Shaklee di Malaysia secara amnya (group Euphoria). Saya adalah pengedar sah Shaklee di Selangor secara khususnya. Boleh hubungi saya di 016-5199271 ~ Maznifaeza Md Mustaffa untuk dapatkan vitamin Shaklee yg uols sayang tu. Eksklusif konsultasi berterusan hanya untuk customer saya sahaja.




Anda juga boleh dapatkan produk Shaklee dengan rakan bisness Shaklee saya yang berhampiran dengan kawasan anda. Sila lakukan pembelian eksklusif Shaklee dengan mereka yang berada di seluruh ceruk rantau Malaysia. Insyallah mereka tidak akan menghampakan anda dengan konsultasi yang terbaik dan berterusan.

Kesimpulannya, penduduk di Malaysia iaitu dari Perlis Indera Kayangan hinggalah ke Sabah Negeri Bawah Bayu boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan saya dan rakan bisnes saya yang tersenarai di bawah. Segeralah hubungi Shaklee Distributor di kawasan anda ini!  'Now everyone can grab Shaklee!' 

KUALA LUMPUR / SELANGOR

MAZNIFAEZA MUSTAFFA

  • 016-5199271
  • COD sekitar Subang Bestari, Kg Melayu Subang, Subang Permai, Denai Alam, Bukit Subang, Kota Damansara, Paya Jaras dan Sungai Buloh


HUZAINAH HUSSIN 

  • 016-2296067
  • COD sekitar Shah Alam, Taman Mutiara Subang Batu 3, Subang Jaya, Putera Heights, TTDI Jaya


SYANUL EZLIA MUKHTAR

  • 019-4770923 
  • COD sekitar Putrajaya, Bangi, Kajang, Seri Kembangan, Puchong  


NURUL AIN ABDUL RAHIM 

  • 012-3530038 
  • COD Bdr Seri Putra, Bukit Mahkota,  Bdr Baru Bangi, UPM, Serdang, Jalan Duta, Desa Hartamas, Bangsar 


AZLINA BAHARIN

  • 018-6672125
  • COD sekitar Shah Alam, Setia Alam, Bukit Raja 


AZLIDA ABDULLAH

  • 012-9906728
  • COD Subang Bestari, Subang Perdana, Kg Melayu Subang, Kota Damansara, Sungai Buloh 


DAYANG RAQAYAH ABANG JAMARI

  • 017-5478807
  • COD Taman Sri Andalas, Bandar Baru Klang, Bukit Tinggi, Kg Jawa, Jalan Kebun, Sijangkang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam 


MUZAMMIRUL AIDA MD MUSTAFFA

  • 011-18569670
  • COD Sabak Bernam, Sungai Besar, Bagan Terap, Bagan Nakhoda Omar, Sungai Hj Dorani, Sungai Lang, Sungai Air Tawar 



SHARIFAH PUTERI AWIZA

  • 012-3765264
  • COD Dataran Maybank Kuala Lumpur, Kajang 


ERMA HAZIRA 

  • 017-3901192
  • COD sekitar Shah Alam dan Klang SELANGOR



NORMAH SALLAH 

  • 017-3862580
  • COD Sentul, Setapak, Batu Caves, Gombak, Selayang, Batu Muda, Kepong 



KEDAH

NORSALHANA ARSHAD 

  • 019-4640776
  • COD Jitra, Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM, Alor Setar, Pendang KEDAH

AZIEDA ZAKARIA

  • 019-5459547
  • COD Bandar Stargate dan sekitar Alor Setar



PERAK


NORAIZA ABU BAKAR 

  • 012-6178480 
  • COD Kamunting dan sekitar Taiping


NURUL HUDA YUSOF

  • 013-3559011
  • COD Bandar Universiti, Seri Iskandar, Universiti Teknologi Petronas, UiTM Seri Iskandar, Tronoh, Bota, Parit dan Ayer Tawar


ZURAIHASMA MAT AMIN

  • 017- 5915820
  • COD Bandaraya Ipoh, Ulu Kinta, Tanjung Rambutan, Tambun, Medan Gopeng, Taman Cempaka 


MAZLINA MD MUSTAFFA 

  • 012-2652571
  • COD Tanjung Malim, Bandar Proton Tanjung Malim,Behrang Station, Ulu Bernam, Behrang 2020, Felda Gedangsa, Politeknik Sultan Azlan Shah Slim River, Sungkai


MUZAMMIRUL AIDA MD MUSTAFFA

  • 011-18569670
  • COD Teluk Intan, Selabak, Hutan Melintang, Bagan Datoh 



MELAKA

HARYATI ANUA

  • 019-4205474
  • COD Bukit Rambai, Cheng, Tanjung Minyak, Paya Rumput, Merlimau, Bandaraya Melaka, Ayer Keroh 


NORHAZLINDA ZULKIFE

  • 013-6725612
  • COD Bukit Rambai, Tanjung Minyak dan sekitar Bandaraya Melaka



JOHOR

NOR ERLINA

  • 012-7419914
  • COD Johor Bahru, Taman U, Skudai, Gelang Patah, Bukit Indah, Larkin JOHOR


SITI NOR HUSNI AB RASHID

  • 012-7215424
  • COD Taman Nusa Idaman, Taman Nusa Indah, Bukit Indah, Taman Perling, Skudai, Gelang Patah, Pelabuhan Tanjung Pelepas



PAHANG


NORLIANA MIOR BURHANUDDIN 


  • 012-2430208
  • COD Sekitar Kuantan


ROHAIDAH MOIDIN 

  • 019-9427248
  • COD Inderasempurna, Inderapura, Kuantan, Taman Tas, Beserah, Balok, Sungai Ular, Cherating, Kemaman, Cendor



SARAWAK 


NUR SHAFIZAH SHAFIEE

  • 016-5727242
  • COD Kapit, Kuching  


SABAH 


SITI HAIDAH DIMAN

  • 019-5857343
  • COD Kota Kinabalu, Tuaran, Sepanggar, Menggatal, Inanam, Putatan, Penampang 


IRWAN SHAH ADNAN 

  • 013-5000755
  • COD Pulau Labuan, Kota Kinabalu 


MOHAMAD RAMDAN




  • 016-5727242
  • COD Kota Kinabalu SABAH

Cara Elak Serangan Gastrik Dengan Shaklee

with 0 Comment
Adooi sakitnya gastrik!

Salam semua! Semoga ceria selalu! Apa? Ada yang sakit perut? Tersalah makan, makan lambat atau tidak makan? Gastrik? Nak tahu bagaimana gastrik terjadi? Jemput baca entri ini yang akan berkongsi cara elak serangan gastrik. 

set supplement atasi gastrik shaklee


Penyakit yang sangat biasa dialami di kalangan org dewasa ialah gastrik. Sekiranya kita mengalami sakit perut apabila tidak makan atau makan lambat, perkataan yang sering kita dengar adalah gastrik. Istilah gastrik seringkali disalahgunakan apabila seseorang itu mengalami sakit perut. Mari kita baca serba sedikit mengenai penyakit ini. Insyallah ia boleh membantu kita menentukan samada sakit perut disebabkan gastrik atau pun sebaliknya.

Apa Gastrik?
Gastrik atau istilah perubatannya gastritis. Sejenis penyakit keradangan pada dinding/ pengalas/ mukosa perut yang mempunyai rawatan yang efektif. Lazimnya keradangan berlaku berpunca daripada jangkitan bakteria helicobacter pylori (H. pylori) yang turut menjadi penyebab utama kepada kebanyakan ulser perut.

Faktor punca berlaku gastrik adalah:
sumber
  • Pengambilan alkohol yang kerap dan berlebihan 
  • Penggunaan ubat anti keradangan yg bukan steroid (non-steroidal anti-inflammatory drugs) seperti aspirin dan ibuprofen. Ubat-ubat ini selalunya diberikan oleh doktor untuk merawat sakit keradangan sendi (arthritis) dan keradangan lain. Ubat ini boleh menyebabkan gastrik jika diambil dalam jangka masa yang agak lama.
  • Jangkitan virus, kulat atau bakteria. Bakteria yang seringkali dikatikan dgn penyakit ini dan merupakan penyebab utama adalah Helicobacter pylori. Bakteria ini mudah merebak di kawasan yg kurang bersih dan masuk ke dalam badan manusia melalui makanan atau air yg telah dicemari oleh bakteria ini.. 
  • Penyakit autoimmune di mana sistem immunisasi yang sepatutnya berperanan sebagai ketahanan badan terhadap penyakit telah menyerang sel-sel di permukaan dinding perut dan menyebabkan kurang penghasilan asid, enzim dan mukus oleh sel tersebut. 
  • Refluks hempedu (bile reflux) - refluks hempedu atau aliran balik hempedu ke dalam perut boleh menyebabkan keradangan pada dinding perut.
  • Pernicious anaemia - satu penyakit kekurangan darah merah di mana perut tidak dapat menyerap vitamin B12
  • Punca lain adalah seperti berlakunya keadaan yang menyebabkan stress melampau seperti trauma, pembedahan major dan luka akibat kebakaran. 
  • Tidak menjaga waktu makan dengan betul atau skip meal. Perut kita ni umpama kipas tangan, berlipat-lipat.Sepanjang 25cm dan mampu menampung hampir segelen air dan makanan. Bila perut kosong, tisu perut tadi berlipat-lipat, dan akan mengembang bila ada makanan atau minuman masuk. Di situlah makanan dan minuman akan diproses dan disimpan sebelum dikumuh melalui usus. Ketika proses pencernaan berlaku, kelenjar pada dinding perut akan merembeskan jus gastrik, enzim dan asid perut untuk membantu pencernaan dan antara asid yang dirembes ialah asid hidroklorik. Asid ni seperti yang kita sedia maklum bersifat menghakis dan jika tidak ada keseimbangan keasidan dalam perut, ia boleh menyebabkan radang yang lebih teruk.
Bagaimana kita nak elak serangan gastrik ini? Setiap penyakit ada penawarnya. Begitu jugalah dengan gastrik. Penyakit ini boleh pulih seperti sedia kala jika kita berjaya menghindarkan punca-punca berlakunya gastrik. Tapi kita jangan risau. Kita boleh amalkan supplement Shaklee untuk mengelakkan serangan gastrik terjadi. Insyallah gastrik akan sembuh jika terus diamalkan.

Sebelum tu mari kita mengetahui apakah simptom gastrik ini:
  • Sakit ulu hati
  • Rasa mual
  • Rasa perut kembunng
  • Kemungkinan pesakit juga akan muntah
  • Sendawa (jika berlaku, ianya tidak mengurangkan rasa sakit)
  • Rasa kenyang dgn hanya makan dlm kuantiti yg kecil
  • Hilang selera makan
  • Turun berat badan
Mari kita lihat apakah supplement Shaklee untuk atasi serangan gastrik :

ESP
  • Meneutralkan keasidan dalam perut disebabkan jus gastrik. ESP bersifat alkali dan apabila bercampur dengan asid perut ia akan mengurangkan hakisan pada dinding perut.
  • Kemudian zat asid amino dalam ESP akan membina sel dan tisu baru pada dinding perut.
Ostematrix
  • Vitamin yang mengandungi kalsium dengan magnesium dan vitamin D
  • Membantu meneutralkan asid yang telah memasuki esofagus dan menyebabkan pedih ulu hati.
  • Kekurangan kalsium dalam tubuh juga menyebabkan penyakit gastrik. Sesiapa yang memang gemar minum susu adalah jarang untuk mendapat gastrik.
B Complex
  • Bertindak sebagai penenang kepada pesakit gastrik selain membantu mengatasi sakit gastrik anda. 
  • Melengkapkan keperluan harian tubuh anda yang sangat diperlukan oleh tubuh dan sistem saraf kita.
  • Berlainan sifat dengan pain killer yang hanya bersifat menghilangkan kesakitan yang sementara. Jadi tak perlulah makan pain killer lagi.
Jom kita tengok testimoni pula :

Cara Elak Serangan Gastrik Dengan Shaklee

Testimoni set supplement atasi gastrik shaklee

Pembelian dan konsultasi produk boleh hubungi saya di:
Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271 atau 019 - 2249556
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini



Soalan Popular Mengenai Shaklee dan Pengambilan Vitamin

with 0 Comment
Makan vitamin boleh jadi gemuk?

BabaCak! Salam bahagia buat pembaca blog Superb Vitamin. Semoga perjalanan hidup uols ceria selalu. Entri saya kali ini nak berkongsi soalan-soalan popular yang sering saya terima setiap hari. Ramai yang hubungi saya bertanyakan mengenai Shaklee dan Pengambilan Vitamin. Baru saya sedari masih ramai lagi di luar sana yang memandang sinis pengambilan vitamin. Masih ada lagi yang belum dapat merasa kebaikan Shaklee.  Takpe saya maafkan. Mungkin mereka kekurangan ilmu mengenai Shaklee dan amalan pemakanan vitamin. 

Jom kita baca apakah soalan-soalan popular itu. Harap pencerahan ini membantu membuka mata lebih ramai orang betapa pentingnya pengambilan vitamin dalam kehidupan seharian kita.



Antara soalan-soalan yang sering ditanya mengenai Shaklee adalah:

1. Adakah Shaklee ini Halal?
Jawapan : Halal. Boleh rujuk sijil halal dalam label Shaklee di blog ini.

2. Mengapa urin saya bertukar jadi kekuningan selepas mengambil vitamin?
Jawapan: Ianya adalah kesan pengambilan B complex, vitamin ini adalah vitamin larut air.

3. Mengapa susu saya bertukar kuning kehijauan?
Jawapan: ia adalah kesan pengambilan B complex, vitamin ini adalah vitamin larut air.Di samping itu, alfalfa mengandungi klorofil.

4. Adakah trial pack masih ada untuk saya cuba?
Jawapan: Ianya sentiasa ada , di sediakan dengan harga yang berpatutan. Bagi pertama kali mencuba, adalah digalakkan membeli trial pack terlebih dahulu.

5. Saya mengalami pening2 selepas mengambil vitamin ini, mengapa? Adakah tidak serasi?
Jawapan: Pengambilan vitamin memerlukan pengambilan air yang TIDAK kurang daripada 2 liter. Ini kerana ia perlu agar vitamin dapat disalurkan ke seluruh tubuh dengan lancar. Rasa pening berlaku biasanya berpunca dari less water intake. Satu lagi adalah kerana, jika individu itu adalah pertama kali mengambil supplement, maka tubuh memerlukan 1-3 hari untuk menyesuaikan diri dengan zat yang diterima. (Ibaratkan seorang yang tidak punyai perabot di dalam rumahnya dan tiba2 datang orang menghantar perabot serta memenuhi ruang kekosongan dalam rumah, pastinya individu itu perlukan masa untuk menyesuaikan  diri.). Hakikatnya keserasian memerlukan masa.



6. Saya selesa dengan vitamin Shaklee setelah mencubanya melalui trial pack. Boleh saya beli full pack dengan best price?
Jawapan: Boleh dan ianya lebih menjimatkan.

7. Saya seorang yang kurang minum air kerana malas nak ke tandas, bolehkah saya mengambil supplement ini sebab mempunyai masalah buasir.
Jawapan: Tidak saya galakkan mereka yang kurang minum air mengambil supplement, ini kerana ia tidak dapat disalurkan dengan baik ke seluruh tubuh.

8. Adakah vitamin ini membantu saya cepat sembuh dari penyakit yang saya lalui?
Jawapan: Vitamin bukan dalam kumpulan ubat. Ianya sekadar supplement iaitu makanan tambahan yang mengisi ruang kekosongan dalam tubuh. Seterusnya ia membantu badan meningkatkan sistem imun dan secara langsung membantu tubuh melawan penyakit. Sekiranya penyakit yang kronik atau berlarutan maka memang memerlukan masa dan perlu mengambil antioksidan seperti ACE, Nutriferon ataupun Vivix untuk membantu meninggikan daya ketahanan tubuh. Tidak lupa doa serta tawakal pada Yang Esa.

9. Bolehkah saya membeli sendiri vitamin di mana-mana cawangan Shaklee?
Jawapan: Boleh. Setiap pembelian mesti guna ID Shaklee. Boleh guna ID saya 880961 Maznifaeza Md Mustaffa

10. Adakah normal bagi anak saya, setelah pengambilan vitamin, si kecil minum sedikit dan terus lena. Berbeza dengan sebelum ini, si kecil saya akan marah-marah dan asyik berjaga mahu menyusu.
Jawapan: Ibu-ibu yang mengambil vitamin dalam diet harian selain pengambilan makanan harian yang lengkap(ibu menyusu tidak digalakkan berdiet kerana kawalan makanan akan mengganggu penghasilan susu) akan mendapati susunya akan bertambah pekat dan anak akan minum sdikit sahaja serta mudah lena. Apabila ini berlaku si ibu di sarankan mengepam sebaik sahaja si kecil lena agar penghasilan susu dengan lebih banyak dapat dihasilkan.

11. Adakah vitamin Shaklee selamat diambil oleh ibu yang mengandung?
Jawapan: Ya boleh kerana ia adalah vitamin. Setiap ibu mengandung akan dibekalkan oleh doktor vitamin demi memastikan si ibu dan anak sihat dan selamat semasa proses kelahiran.

12. Apakah vitamin yang baik untuk diambil oleh ibu yang menyusu?
Jawapan: Secara basic saya sarankan 4 jenis iaitu Vitalea, b complex, Vitamin C dan Alfalfa. Namun seandainya mempunyai lebihan rezeki boleh mengambil ESP iaitu soya protin kerana ini membantu anak mudah kenyang dan pembesaran anak lebih lancar.

13. Mengapakah saya mudah rasa lapar setelah mengambil vitamin? Saya takut saya akan gemuk. Adakah saya mempunyai potensi untuk gemuk?
Jawapan: Pengambilan B complex dan multivitamin boleh membuatkan seseorang itu mudah merasa lapar. Ini kerana B complex berfungsi membakar glukos untuk menghasilkan tenaga. Rasa lapar itu adalah salah satu body sign yang bermaksud tubuh memerlukan gula untuk ditukarkan kepada tenaga.

Makanan yang dimakan akan ditukar segera kepada tenaga, itu sebabnya mengapa mereka yang mengambil B complex akan sentiasa rasa bertenaga. Walaubagaimanapun ada sesetengah individu tidak dapat mengawal nafsu makannya.Ini yang boleh menyebabkan ketidakseimbangan berat badan dengan ketinggian seseorang. Pastikan anda mengambil 3 meal sehari dengan masa yang teratur dan jika terasa lapar di antara waktu tersebut, cubalah makan buah2an atau makanan yang kaya dengan serat supaya tidak mudah mengalami kegemukkan.

Pembelian dan konsultasi produk boleh hubungi saya di:
Maznifaeza Mustaffa
♥ sms/whatsApp:  016 - 5199271 atau 019 - 2249556
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE utk info terkini

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?