Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Alfalfa Menjaga Keintiman

with 0 Comment
Rahsia 18 SX Alfalfa

Dah lama saya tak ambil alfafa tapi semenjak terbaca pengakuan ikhlas dan berani mati kenalan saya ini saya jadi tertarik nak makan semula demi menjaga keharmonian rumahtangga. Bagi wanita di luar sana samada anda isteri ke-2, ke-3 atau ke-4 (hanya anda sahaja yang tahu diri anda) bolehlah mencuba alfafa kami mana tahu ia dapat membantu menyeramakkan semula kasih-sayang anda dan suami ataupun menambat hati suami untuk lebih lama bersama dengan anda.


testimoni:
nak cerita..tp mmg MEMALUKAN & agak LUCAH sikit..tp itu lah kenyataannya!!

senjak dilla makan vitamin shaklee ni. mmg bnyk sgt perubahan pada diri dilla.
1) lepas 1bln mkn alfalfa..mmg senang nk membuang, tak de lagi darah..pas tu seminggu 5 atau 6 kali membuang..kalau dulu kadang2 tu seminggu 1 kali je.

2) yg paling best sekali..HASBEN PUJI!!!!ni dilla belum mkn Vit E lagi..dia kata makin sedap dan bersih!!aaawwww, tak kuasa tau..thx to ALFALFA!..korang paham2 jelah kita org pompuan ni mcmn kan..especially waktu mlm, rupa2nya boleh ada keputihan waktu tu tu ye..sekarang ni mmg clear n bersih…….
Terima kasih di atas testimoni Dilla ini, semoga terus berbahagia ye.
Khasiat daun alfalfa, selain membanyakkan susu ibu:
  1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
  2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
  3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
  5. Memberi kelegaan semasa haid.
  6. Merawat arthitis
  7. Bagus untuk elergi dan ekzema
  8. Merawat asma
  9. Mencuci usus bagi membuang toksik
  10. mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkita dalam buah   pinggang
  11. Meneutralkan asid dalam badan
  12. Merawat masalah keputihan pada wanita – baca testimonial DI SINI
  13. Membesar dan menegangkan payudara
  14. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
  15. Memulihkan urat selepas bersalin
  16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  17. Meningkatkan stamina seorang suami
  18. Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit tau!)
Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

Maznifaeza Md Mustaffa
♥ sms/whatsApp: 016-5199271
♥ Emel : maznifaeza@gmail.com
♥ Fb: www.facebook.com/superbvitamin sila klik LIKE page fb ini utk info       
   terkini dan promosi :))

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?