Cara minum ESP?

with 3 comments

Macam mana cara korang minum ESP? share lah dengan saya ..



ESP adalah antara suplemen hot selling kami kerana keberkesanannya yang memang terbukti dan tidak dapat dinafikan. antara kesan pengambilan ESP :-

  1. susu badan cepat penuh dan pekat
  2. rasa kenyang yang lama
  3. rasa lebih energetic selepas consume ESP
  4. kulit makin cantik (untuk BF mommies, kulit baby pun jadi cantik dan halus)
  5. payudara yang semakin mantap
  6. dll
then, soalan paling popular apabila ESP sampai ke tangan kawan2 ialah " Mazni, macam mana cara nak minum ESP ni?"hehehe... saya cuma ada satu jawapan yang standard je..

- bancuh sesudu besar ESP dengan air suamjangan bancuh dengan air panas kerana air panas akan merosakkan kandungan protein ESP tu
- air suam tu samada plain water, milo, horlicks, susu anmum, jus buah-buahan etc - fave drinks kawan2.tapi, toksah le bancuh dengan kopi or air gas pulak ye.. 
- buat shake
maksium 3 kali sehari jek ambik  
ahaks! as for me, saya punya resepi mudah aje.. saya letak air suam dalam tumbler, bubuh milo/ horlicks 2,3 sudu dan tambah sesudu besar ESP. goncang! lepas tu minumlah. tekak saya ni masuk apa pun okey je.. :)

ini pula resepi lain yang boleh dicuba...

" rendam 2-3 biji kurma dalam segelas besar susu segar..simpan semalaman dalam peti ais..esok paginya...bancuh susu yg dah direndam dgn kurma tu dengan sesudu besar ESP (Soy Protein)...shake2...minummmm...kurma tu makan..jgn gi telan lak..huhu...pasti anda dapat additional power sepanjang hari...InsyaAllah.."

then, lagi satu.. blend badam, kismis, susu dan ESP together. shake dan minum. atau bancuhkan ESP bersama jus tropicana. wow! marvellous taww!!

lagi satu resepi, kepada kawan2 yang beli ESP dan Performance Drink.. haaa.. korang boleh mix both bersama dan shake! maka jadilah dia ESP berperisa oren (^_^). memula saya tak tahu, then kawan saya yang sorang ni bagitau dia buat macam tu (sebab dia tak tahan rasa ESP tu, tapi telan demi baby) - memang sedap! :p


Ini entri senarai resepi dan cara minum ESP yang saya sediakan untuk korang, sila klik di sini.

disyorkan shake sebab ESP ni memang pekat. kalau takat kacau2 dengan sudu rasanya masih ada ketul2 kan? haaa...

so, kalau korang ada resepi lain.. mehla kongsi kat siniPENTING SGT2 sebab ada di kalangan kawan2 kita yang susah nak telan ESP ni. sharing is caring kan? (^_^)


Nak tanya lebih details atau order ESP sila hubungi saya di maznifaeza@gmail.com atau 016-5199271

kredit: yoursupermom


3 comments:

  1. Replies
    1. Salam sis, mudah je cara nak order.

      Sis boleh buat pembayaran ke akaun Maybank saya 162731033187 (maznifaeza md mustaffa)

      Slps buat pmbayaran inform saya. sms/whatsApp saya 016-5199271 dan berikan nama penuh, alamat pghantaran dan emel.

      Harga ESP ni rm150 + rm10 kos pos

      Tapi jika sis nak harga spcial sila sms/whatsApp saya 016-5199271 :)

      Delete
  2. ESP nie saya buat ice blanded..masuk ESP..masuk susu..masuk carrot..huhu..jadila carrot susu ESP...nyummy..ketak Honey Dew pun Okeh...

    ReplyDelete

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Maznifaeza Sihat, Ceria dan Gembira!

Berminat nak beli vitamin Shaklee? Hubungi saya!

Promosi Disember 2014

Promosi Disember 2014
Vitamin C dan Vitamin E

Artikel Popular

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

The Best Product!

The Best Product!
Ibu kekal LANGSING, Anak tetap MONTEL, Suami makin SAYANG!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Nak tahu mengenai apa?