Cerita Tentang Shaklee Ajee

Welcome and thank you for visiting Superb Vitamin here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation and natural supplement

Anak Sering Demam ?? Ketahui Cara Penyelesaiannya..

with 0 Comment
Runsing anak selalu demam? 

Anak sering deman dan sukar makan anatara masalah biasa bagi anak yang sedang membesar. Bagi ibu yang bekerja, anak deman setiap bulan bukan sesuatu yang pelik. Mana taknya, hari ini anak sihat, bila hantar ke rumah pengasuh atau taska, esok lusa kembali deman semula berjangkit dari kekawan yang deman di taska



Penyelesaiannya, berilah anak anda Mealshake.


Mealshake ini merupakan supplement yang terbaik untuk anak. Ini kerana ia mengandungi protein dan multivitamin yang diperlukan oleh badan anak untuk membesar dengan kuat dan sihat.



Antara Khasiat Mealshake ialah:



- Meningkatkan sistem imun anak, jadi anak jarang deman dan lebih sihat serta sukar dijangkiti penyakit

- Meningkatkan selere makan anak

- Membatu mengurangkan masalah eczema

- Membantu mengurangkan partu pada kulit anak

- Membantu mengurangkan sembelit anak

- Membantu mencantikan struktur kulit yang bermasalah



Antara testimoni yang teruja dengan Mealshake nie:





Alhamdullillah, kebanyakkan testimoni dari pelanggan semua nye positif. Siapa yang tak sayang anak kan? Kalau boleh semua mak ayah ingin yang terbaik untuk anak2 mereka. Bila anak sihat, kita pun senang hati nak keluar bekerja dan tak ada masalah untuk mengambil cuti.

Bonus dengan pengambilan Mealshake ni, anak lebih berselera dan tiada lagi masa nk main kejar untuk suh makan je. Apa yang penting, kita pun senang hati bila anak sihat & susah nk deman semua tu.

Pada anda diluar sana yang inginkan yang terbaik untuk anak anda, Mealshake adalah pilihan terbaik & tepat dan memadai dengan harga & khasiat.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk & Harga:
SMS - 0165199271

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Facebook

Terima Kasih kerana Sudi membaca!

Agent Shaklee Kawasan Anda

Agent Shaklee Kawasan Anda
Mudah, Cepat dan Pantas

Promosi September 2016

Promosi September 2016
Jangan lepaskan peluang ini

Superb and Hot!

Superb and Hot!
Set Eu-Four Pack memang terbaik untuk wanita bekerjaya!

Set Breastfeeding Milk Booster

Set Breastfeeding Milk Booster
Susu pekat, meriah dan menggiurkan. Bayi cepat kenyang dan tidak meragam waktu malam!

Vitamin Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil
Jangan abaikan keperluan vitamin semasa hamil! Ibu sihat, kandungan selamat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!

Set Bersalin/ Berpantang Hebat!
Nak berpantang tapi tak yakin dengan jamu? Apa kata kali ni berpantang dengan vitamin2 Shaklee :) Badan kuat, susu banyak, baby tak banyak ragam.

Artikel Popular

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet

Peluang Menjana Pendapatan 5 Angka Melalui Internet
Gaji statik, kos sara hidup meningkat. Jom jadi warga Superb Team dengan saya. Sambil-sambil pon boleh dapat Income 5 angka. Kita mampu mengecapi kejayaan!

Nak tahu mengenai apa?